Переїхати з морально та технічно застарілого рушія SMF на https://www.discourse.org/
...затертого року...
Будь ласка, конкретика — чим саме "Пожвавить дискусії та зробить їх зручнішими. Вирішить чимало проблем з юзабіліті форуму."?Не бачу запитів на додавання фіч до форуму у адміністраторській.Ні, я як раз зліз з perl на ruby, тому я не проти мати рушій на ror, питання в тому, щоб 1) на це був достатній попит 2) воно вмістилося в рамки хостинга, бо, наприклад, на поточному я точно знаю, що redis на даний момент немає (хоча можливо це можна вирішити з техпідтримкою) — або ж доведеться переїжджати на vps/cloud, що в рази дорожче (хоча теж має свої плюси).
Класичні форуми були недолугими з самого початку і стають ще недолугішими з плином часу. Дискурс хоча б непогана спроба зробити форумні дискусії трохи зручнішими. Окрім того, раджу зайти сюди з мобільного пристрою. Подумайте як і з'їжджайте з SMF, він з самого початку був не айс, а тепер тим більше.
Цитата: kolombo від 2017-07-06 15:00:54Класичні форуми були недолугими з самого початку і стають ще недолугішими з плином часу. Дискурс хоча б непогана спроба зробити форумні дискусії трохи зручнішими. Окрім того, раджу зайти сюди з мобільного пристрою. Подумайте як і з'їжджайте з SMF, він з самого початку був не айс, а тепер тим більше.Конкретики немає, аргумент класу "це гламурно".
Купа протухлого перлового коду?
У Дискурса — краще використання простору, інформативний вигляд розділу, зручна навігація, пристосований вигляд до користування з мобільного, можливість push-повідомлень про нові відповіді, сортування за тегами, краще управління спільнотою/групи. А що є у SMF? Купа протухлого перлового коду? Ось вам і конкретика.
The only officially supported installs of Discourse are Docker based. You must have SSH access to a 64-bit Linux server with Docker support. We regret that we cannot support any other methods of installation including cpanel, plesk, webmin, etc.