Лоу оновився до SMF!
Збираючись запитати про опціональну темну тему оформлення, заліз в цей розділ і бачу що тут все вже є, років як п'ять Але от пара питань:* чи не краще взяти за основу рушій flarum? там скоро буде стабільний реліз 2.0 в ньому є темна тема з коробки. звісно це інша парадигма, але за часи web 1.0-3.0 я деградував і мені трохи важкувато шукати розділ для питання, замість використання кнопки "створити пост" і додати там потрібні теги. плюс там є звичний мені Markdown; від BBC я однозначно відвик (хоча він там теж є). ну і шрифти SMF на сучасних моніторах явно не сприяють комфортному читанню, потрібен якийсь допил CSS...
* які плани стосовно інших розділів - бо на основному сайті все ще світла тема і я щоразу ловлю зайці
* що думаєте з SEO? перенести якось теж ще та задача, багато сторінок в індексі, треба якісь редіректи 301
Виберіть темну тему для себе особисто в налаштуваннях
Якщо маєте бажання взяти на себе цей перехід, то можна спробувати це організувати.
Я, чесно кажучи, давно хочу віддати цей форум в молодші руки, мені вже 50, я переніс ішемічний інсульт, і мої амбіції сильно скоротилися — зараз я хочу щоб хоча б одне повідомлення в день було опубліковане на форумі, щоб форум жив.роблему.
А ви ще не зрозуміли?Кожне молоде покоління намагається знайти таку маленьку (на початку) нішу, у яку "дорослі" не будуть заглядати!
Тоді напевно треба змиритися з тим, що форум нікому вже не потрібен
Тоді напевно треба змиритися з тим, що форум нікому вже не потрібен крім спамерів та ботів.
Цікаво, що буде наступним.
Вже можна бачити, що свої технічні питання простіше задати ШІ, ніж шукати якогось експерта на якомусь форумі. Але піднімати свій український ШІ силами спільноти зараз дуже важко, та й нема особливого сенсу — ШІ й так чудово спілкується українською.
Це подібно від переходу з машинно-орієнтованих асемблерів на Сі — старі спеціалісти виявилися непотрібними, бо хоча компілятор продукує значно менш ефективний код за руками оптимізований асемблер, він його продукує значно швидше. А тут ШІ дає поради і швидше і ще й, дуже часто, краще, ніж більшість людей. Потреба в експертах зникає.
Я ось що подумав "надихнувшись" сусідньою темою про Стенфорд: може якщо у вас є зв'язки з політехом, є сенс якось організувати це діло довкола державної інфраструктури?
Ресурси 10+ років мають бути збережені!
Я ось що подумав "надихнувшись" сусідньою темою про Стенфорд: може якщо у вас є зв'язки з політехом, є сенс якось організувати це діло довкола державної інфраструктури? Тобто сервери, студенти... Це ж не якийсь форум альтернативщиків, а цілком собі ресурс суспільного надбання і свого роду культурна пам'ятка, бібліотека, база знань.
Лінукс потрібен тим хто любить щось міняти, хоче боротися з труднощами, як не в коді то з консоллю, з проблемами,
я вже давно писав про те в чому проблеми лінукс, але мене не хотіли слухати.
Те що ви бачите на ютубі як блогери розповідають за лінукс, скажу чесно, блогерам той лінукс не потрібен, йому потрібна лайк і підписка, від того що блогери закачали 20 дистрибутивів для відео на ютубі, кількість користувачів не збільшиться.
Я вже раніше писав, форуму потрібен проект,
хтось має кращі ідеї ?