Гм. Перший скріншот з четвертими кедами, від якого не захотілось блюванути.
Цитата: Raven від 2009-01-29 15:46:04Гм. Перший скріншот з четвертими кедами, від якого не захотілось блюванути.Xfce та й годі, нє? =)
Так вони KControl назавжди викинули, його більше немає?
Котрий тут?=)
Як на мене - один в один.
Якби воно не зіпсувалось остаточно, в моїх очах, я б на ньому й сидів.
Руки, не інакше. Ні мені, ні моїм знайомим так і не вдалось відтворити оте high CPU usage.
Цитата: Raven від 2009-01-30 15:00:29Руки, не інакше. Ні мені, ні моїм знайомим так і не вдалось відтворити оте high CPU usage.Та ні, там memory leaks були. Ну й глюки місцями ще ті...
В бетах вони були, в стабільному все пофіксили. В мене є дві гіпотези, взагалі-то, чому в тебе воно раптом меморілічило... Перша - паралельний запуск сервісів гнома і кедів. Просто high memory usage. Навряд. Друга - крива гткшна тема. Не пробував тестувати з engines/libxfce.so?
Цитата: Raven від 2009-01-30 15:25:00В бетах вони були, в стабільному все пофіксили. В мене є дві гіпотези, взагалі-то, чому в тебе воно раптом меморілічило... Перша - паралельний запуск сервісів гнома і кедів. Просто high memory usage. Навряд. Друга - крива гткшна тема. Не пробував тестувати з engines/libxfce.so?І як це пов’язане з розростанням процесу xfce-menu-plugin до 1.4 Gb за ніч простою?
Цитата: prapor від 2009-01-30 16:11:23Цитата: Raven від 2009-01-30 15:25:00В бетах вони були, в стабільному все пофіксили. В мене є дві гіпотези, взагалі-то, чому в тебе воно раптом меморілічило... Перша - паралельний запуск сервісів гнома і кедів. Просто high memory usage. Навряд. Друга - крива гткшна тема. Не пробував тестувати з engines/libxfce.so?І як це пов’язане з розростанням процесу xfce-menu-plugin до 1.4 Gb за ніч простою?Гм. Руками?=) І потім, ніхто не заставляє цей плагін використовувати. В мене, до речі, він ніколи нічого не їв. Збірки арча, рхела, зенвока і ручна.