Опитування

Улюблений дистрибутив Лінукс

Debian
12 (16.7%)
Gentoo
9 (12.5%)
LFS
2 (2.8%)
Mandriva
11 (15.3%)
Red Hat/Fedora
6 (8.3%)
Slackware
17 (23.6%)
SUSE
7 (9.7%)
Ubuntu
8 (11.1%)

Проголосувало: 66

Автор Гілка: Ваш улюблений дистрибутив Лінукс  (Прочитано 21454 раз)

Відсутній Cthulhu

• Кореспондент
  • дописів: 183
Re: Ваш улюблений дистрибутив Лінукс
« Відповідей #45 : 2006-12-19 16:33:13 »
це зараз найкраще зібраний десктопний дистрибутив із великою кількістю пакетів і драйверів
Ага, як тут народ класно зі звуком по граблях топтався, якраз ready for desktop... Все, мовчу, мовчу...))

І взагалі опитування треба проводити не так. Питати або яка найкраща десктоп Лінукс система або серверна.
А оце, вибачте, маразм. Десктоп - він не тільки десктоп для того, щоб ходити в інет за порнухою, а ще й іноді попрограмувати, відрендирити, там, малюнок чи відео - кому що потрібно. До якої категорії ви віднесете, наприклад, RHEL WS? Що я, власне, хочу сказати: подібний розділ (на сервери і десктопи) є штучним, і його можна продовжувати до нескінченності.

Далі, постає питання компетентності. Я не берусь судити, що краще ставити на сервер, бо ніколи з ними серйозно не мав справу. Так само, як пани адміни, сподіваюсь, не будуть мені радити, що мені використовувати як "робочу станцію". Тому що при спробі давати поради такого типу порадника посилають у місця віддалені і таємничі.

Відсутній miwa

• Літератор
  • дописів: 1111
« Відповідей #46 : 2006-12-20 11:08:46 »
Хе! Слака попереду. Чим же пояснити цей феномен? 8-)
Один з варіантів: можна анонімно заходити з діалапу, голосувати, обривати зв'язок, заходити... :о)
Сподіваюсь, що цією інформацією ніхто зловживати не буде. Кінець кінцем, прослідкувати кількість голосувань з однієї підмережі за одну збірку - не є проблемна річ. ;о)
Читайте документацію - вона кермує.

Відсутній miwa

• Літератор
  • дописів: 1111
« Відповідей #47 : 2006-12-20 11:24:06 »
Далі, постає питання компетентності. Я не берусь судити, що краще ставити на сервер, бо ніколи з ними серйозно не мав справу. Так само, як пани адміни, сподіваюсь, не будуть мені радити, що мені використовувати як "робочу станцію". Тому що при спробі давати поради такого типу порадника посилають у місця віддалені і таємничі.
В принципі, приблизно те ж саме, що голосувати в ракурсі win vs lin. Тобто якщо мені вистачає Деба на стільниці і FreeBSD на сервері, це зовсім не означає що даний ваіант є ідеальним, чи єдино вірним. Це просто зручний для мене варіант.
Так що... так що я не маю за що голосувати у "серверному" опитуванні ;о)
Читайте документацію - вона кермує.