Я б сказав, у мене багато думок, та всі вони нецензурні...Вінди вдома нема. На роботі -- ліцензійна.
То використовуйте rtf.
... але якщо Полiцiя загрюкає чоботями у дверi то я вiддам свою Копiю та перейду на Linux 100% (поки що 50%)
Аналогічно і у мене.
Це широко розповсюджене явище. Мене за це навіть совіть не мучить - вважаю, що М$ винні мені за те, що морочу собі голову з даним продуктом, а не я їм. Мені не подобається Windows, не подобався він з самого початку, після переходу з DOS, але поставив його для того, щоб писати звіти (чомусь обов'язково у Ворді). Ця ОС нав'язана мені насилу. Коли всі ставили WIN 3.11, ніхто не "шелестів" про якісь авторські права. Це подібно як з наркоманами, спочатку декілька раз пропонують траву "задурно", а потім пояснюють, що вона коштує немало грошей. Будь-які пред'яви з цього приводу буду вважати доречними тоді, коли в державних установах формати файлів з відкритих програм будуть прийматися на рівні з M$. Хотів би дочекатися часу, коли б я міг стерти Windows з вынчестера і взагалі забути про його існування.
are you sure а взагалі ти не правильний лінуксоїд, мені розповідали шо в вашій розрісшийся шарашке дехто з девелоперів на лінуксі під екліпсою сидить(за бажанням), а в тебе вінда....
Що до того для яких людей яка система можу процитувати книгу "UNIX. System administration handbook" видавництва bhv (в моєму вільному перекладі):"Windows може стати містком між користувачем та мережевим кабелем який зникає у стіні, за якою знаходиться UNIX" А що до зустрічі Ющенка з БГ, я вже готую листа до обранного нами президента. Зміст буде приблизно таким:Прошу всіх небайдужих надсилати свої зміни/доповнення.