...помаранчевими...
Я не із яників. Але хиба тут подібне дозволено?
я думаю, що не приймуть, бо не дарма Ющенко зустрічався з Білом Гейтсом та ще призначив його своїм радником. Рука богоізбраних і тут давить за шию українців...
До чого тут давить - не давить. Білл - це найбагатша людина світу, успішний бізнесмен, в якого є що повчитися. Його слово в багатьох випадках більше значить, ніж вереск мільйона таких, як ми.
Чому б такого не брати за радника?
І кого брати? Володю Лісівку? ;-) Чи ще когось із ЛОУ?
А що в ньому сирого? І що ми можемо зробити для покращення цього законопректу?
Тому що він буде радити не те, що потрібно нам, а те що потрібно йому. Наприклад використовувати пропрієтарний софт.
Залежить, що за проблема буде вирішуватись. Білл Гейтс не є універсальним спецом, він вміє тільки, даруйте, лайно продавати. І в цьмоу рівних йому немає. Але ж окрім продажі лайна в житті держави є ще маса інших нагальних проблем, де до прикладу Володимир може допомогти більше, аніж БГ.
Це ваша, надіюсь, скромна думка. Бо 90% людей так не думає.
В кінці-кінців, ніхто вам не боронить ставати радником Президента. Я ще раз кажу, чому не пробуєте? Думаю, що просто не зможете відповісти на перше питання: "Чого ви добилися такого, що тепер можете Президента консультувати?"З.І.: Варіант доярок і комбайнерів у Верховній Раді ми вже проходили...
Ой давно ж це тягнеться... Ще з 2002 року...На Біла гнати не треба - МС зробило для популяризації компуторів та програм, по їх наближенню до мільйонів і мільярдів користувачів набагато більше, аніж купа лінуксоїдів на чолі з параноїком Столманом .
Слухали б ми їх (а не Біла) - сиділи б у консолі з віконцями з псевдографіки. Якась купка працювала б з Маками.
У МС дуже багато дійсно якісних продуктів. Ви кажете, що ваші не гірше? Ну флаг вам в руки, шукайте і доводьте користувачам, що вдома можна користуватися лінухом. Ні, це в принципі можливо.
Проте ви забуваєте, що саме лінь є рушієм прогресу. Людина не буде морочити собі голову з лінухом, витрачати свій час (який для багатьох коштує багато грошей) на вивчення невідомої системи.
Зробіть так, щоби для користування лінухом треба було знати менше, ніж для роботи на віндовз, тоді користувачі (звичайні) може до вас і перейдуть. Програмістам, адмінам - по барабану. Вони зможуть програмувати/адмініструвати на чому завгодно. Їх (і мене) переконувати не треба.