Крім того не згоден до зв'язувати Open Source та політику це безглуздя. В тих країнах де відбувається перехід на Лінукс в державній сфері це було саме політичне рішення, щоб уникнути монополізації інформаційної сфери держави монополістом.
К-гм, дійсно hse облажався з Татарстаном...
По справі. Нормальні люди співпрацюють з Білом Гейтсом, а маргінали-фанатики - плюються слиною та патякають.
Як казав Буш "Наші кольорові революції повинні бути самоокупні" от плотать М$ і тіж бабки повертаються назад для бушократичного перевороту, але тепер повільного і непомітного...
Ну як Вам пояснити, розумієте є така рія як статистика от ми стараємось проаналізувати кореляцію ступеню впровадження OpenSource в державах від категорії людей що при владі, ну і робимо висновки...
Щодо першої частини уточню: таємні тому що частина грошенят осідає в кишенях "чесних", "прозорих" та "моральних". Про другу хто встоїть: Українські Патріоти, які люблять свою країну і непродадуть її інформаційний суверенітет.
Тут я думаю всім ясно "чому це дядьки не зробили так як я хотів", так що нічого зясовувати не потрібно
100%. Чому ніхто не зважає на те, що люди повинні займатися своєю справою, а не набиратися терпіння і читати мани англійською?
Програми повинні їм допомагати, а не відволікати від основної діяльності.
До btr: а не треба експерементувати на роботі в робочий час.