цікаво дізнатися, хто розповсюджує завідомо брехливу інформацію
miwa@zork $ whois anti-orange-ua.com.ru% By submitting a query to RIPN's Whois Service% you agree to abide by the following terms of use:% http://www.ripn.net/about/servpol.html#3.2 (in Russian)% http://www.ripn.net/about/en/servpol.html#3.2 (in English).domain: ANTI-ORANGE-UA.COM.RUtype: CORPORATEadmin-o: MJLVK-RIPNnserver: godzilla.majordomo.ru.nserver: ns.majordomo.ru.created: 2005.01.31state: Delegatedchanged: 2005.01.31mnt-by: NETHOUSE-MNT-RIPNsource: RIPNperson: KIRILL V LYUKOVnic-hdl: MJLVK-RIPNaddress: 121357, Russia, Moscow, Vatutina str., 4-1-18phone: +7 906 0933926fax-no: +7 906 0933926e-mail: lirik@ok.ruchanged: 2005.02.21mnt-by: NETHOUSE-MNT-RIPNsource: RIPNLast updated on 2005.09.18 21:59:03 MSK/MSD
В Україні сьогодні інші цінності та ідеали, так в підручниках історії дітям в приклад ставлять рижих корупціонерів, бушократів, не українців...
Цитата: hse від 2005-09-21 20:28:10В Україні сьогодні інші цінності та ідеали, так в підручниках історії дітям в приклад ставлять рижих корупціонерів, бушократів, не українців...Факти, будь ласка. Дуже у вас прошу фактів, бо будемо сваритись. Особливо щодо виділених мною речей.
hse, ти що -- бота написав, котрий від твого імені періодично вставляє на форум повідомлення про бушократів? Я серйозно.
в підручнику розказують про "героїв" "української національної", "демократичної" революції, які як сьогодні з'ясувалось перенедокрали ( вкрали більше ніж могли, але менше ніж їм хотілось ) ну і занадто толерантно ставились до суддів
Знаєте, боюсь, що я таки не знайду того підручника, як би не шукав, хоча задля інтересу у районну (більше не можу) бібліотеку завтра завітаю. А для того, щоб пустопорожня балаканина не продовжувалась, давайте ви у наступному своєму повідомленні залишите відсилач (aka link) на відсканований титульний лист цього підручника та відскановану же сторінку(и) з наведеними вами фактами? Гаразд?А то ганьба вийде не з рудими бушократами, а з об'єктивним сприйняттям дійсності деякими учасниками форуму.