Автор Гілка: А в чому слабкі сторони Linux?  (Прочитано 8896 раз)

Відсутній Soft

• Кореспондент
  • дописів: 100
  • Чому саме Лінукс?
Re: А в чому слабкі сторони Linux?
« Відповідей #30 : 2005-12-15 23:10:59 »
Ні, треба намалювати дві красиві червоні кнопки на весь екран. І тільки їх. Перша "Зробити все", а друга -- "Зробити все зашібісь". На дзвінки в супорт повинен відповідати автовідповідач пісенькою "We are cra-a-a-azy!", а особливо настирливим персонал співатиме колискову для немовлят.

Геніально!!! Це вже прототип штучного інтелекту, найдавніша мрія всього людства - створити кнопку "Зробити все зашібісь" натиснути її та йти пити пиво поки робота робиться сама по собі. Якщо зробите, як мінімум Нобелевську вам гарантовано.

Відсутній miwa

• Літератор
  • дописів: 1111
« Відповідей #31 : 2005-12-16 00:04:23 »
Чи то я опівночі жарти перестаю розуміти, чи то справді останній пост претендує на серйозні премії по тупості та нерозумінню (небажанню зроуміти?) співбесідника...  :-/
Читайте документацію - вона кермує.

Відсутній Yaroslav Fedevych

• Літератор
  • дописів: 1069
  • Людина — ніщо, справа — все
« Відповідей #32 : 2005-12-16 12:46:09 »
Є ідея на рахунок третьої кнопки. Отже, ідеальний інтерфейс:
"Зробити все"/"Зробити все зашібісь"/"Бобер, видихай!"
« Змінено: 2005-12-16 12:48:36 від JaFd »

Praporshic

• Гість
« Відповідей #33 : 2005-12-16 13:55:59 »
Та чому? Я можу робити замовлення й людям, котрі знають, чого хочуть, і в стані чітко висловити свої побажання. Чітко. Ф_о_р_м_а_л_ь_н_о, коли хочете. Мені не слабО.

Цитата
Як на мою думку, користувачі можуть бути розумними, якщо їм вчасно щось пояснити.
Ні, Катерино. Розумний -- це коли сприймає, що пояснюють. А коли хтось впирається в "а я так звик і я так хочу", особливо якщо це, наприклад, секретутка, перед якою адмін не звітує, то хай постить без зарплати, поки не навчиться виконувати роботу ефективно.

От тільки чомусь керівництво адміна зазвичай не слухає, а слухає ту секретутку.

Мені цікаво, а чи замислювався хтось з таких працівників про те, що кажуть?
Ось нещодавно мене запитали: чи не знаю я, як у фотошопі прибрати червоні очі на знімку? Я відповів що прцію з гімпом, бо він достатньо потужний та легально отриманий. Піля мене з метою "підколоти" зпитали: в тебе що, і вінди ліцезійні? Коли почули що я такого на своєму компі не тримаю спитали: а що від компа без програм?
Тобто людина навіть не має уявлення про альтернативи.

Відсутній Ketrin

• Кореспондент
  • дописів: 119
« Відповідей #34 : 2005-12-16 16:05:41 »
... секретутка, перед якою адмін не звітує, то хай постить без зарплати, поки не навчиться виконувати роботу ефективно.
Суворо.
Цитата
У неї спідниця коротша, а у вас взагалі немає.
Тай запитують все зазвичай з розумнішої людини, бо знають, що з неї можна спитати, а з інших що ж візьмеш ...
А якщо серйозно - то не вередуйте хлопці, Москва не відразу будувалася.
Інші теж колись навчаться, і намагайтеся з розуміннм ставитися до них.
P.S.Є такий анекдот, якщо пам'ятаєте, про третю кнопочку для жіноr: так, ні та може бути, але ваш варіант - зашибісь ;D ;D ;D
Я не сперечаюся, я хочу знати

Відсутній Yaroslav Fedevych

• Літератор
  • дописів: 1069
  • Людина — ніщо, справа — все
« Відповідей #35 : 2005-12-17 17:43:39 »
Цитата
Цитата
У неї спідниця коротша, а у вас взагалі немає.

Не думаю, що якби я начепив коротку спідницю, коротшу за секретутчину, керівництво стало б мене пильніше слухати... :)

Soft(Guest)

• Гість
« Відповідей #36 : 2005-12-17 21:37:36 »
Не думаю, що якби я начепив коротку спідницю, коротшу за секретутчину, керівництво стало б мене пильніше слухати... :)

Але б увагу точно звернули  ;D і не тільки керіництво.