Автор Гілка: *sigh*  (Прочитано 6307 раз)

Відсутній miwa

• Літератор
  • дописів: 1111
Re: *sigh*
« Відповідей #15 : 2007-04-08 13:24:40 »
Ну що за звичка? Досить на день пропасти з мережі, як хтось публікує провокативну новину, потім приходить Мішка Шигорін і видає автору по перше число, потім підтягуються місцеві любителі пофлеймити (хм, куди це Ктулху запропастився?...) і коли вже всі все висловили я запускаю КРРР.

Ви це спеціально, так?  >:(

Саму новину я бачив мигцем і на перший погляд вона мене "усміхнула". Та ні, корисна, звісно що, річ, але до прикладу мені там взагалі б нічого не світило - на змаганнях-то. Захищати і захищатись я вмію^W^Wмені не вперше, а ось атакувати...

З приводу м'яса. Свого часу знайомі лікарі говорили, що в ньому є білки і амінокислоти, котрих більше ніде немає і що прожити без тваринних білків можна років 10, після чого у організмі розпочнуться незворотні несумісні з здоров'ям (а в перспективі і з життям) зміни. Так що давайте у цьому плані зупинимось на тому, що кожен вірить в що хоче, але вірування в подібного роду речі не афішує й не пропагує, гаразд?

В принципі, спорт, також мало сумісний зі здоров'ям, якщо це т.зв. "великий спорт", "результат будь-якою ціною" і тому подібна дурня. А речі штибу ранкової пробіжки/зарядки, вечірніх "зависань" на перекладині чи в спортзалі (без фанатизму!) доцільніше називати фізкультурою і власне вони не можуть зашкодити за означенням.

Ну а спосіб проведення вільного часу молоддю, і не лише ІТ, і не лише вітчизняною - це власне також особиста справа кожного. Але при тому при всьому, було б дуже добре, якби схожі речі (маю на увазі первинно обговорюваний фестиваль та змагання лінуксоїди проти віндузоїдів) залишались десь на рівні дворових розваг. З них справді єдина користь - це можливість поспілкуватись з однодумцями і не більше. Все рівно реальних задач ви там не навчитесь, точно так само як вміння ганяти на боліді Формули-1 не дає абсолютно ніяких переваг при водінні за межами гоночних треків.

Мдя, ото виписав. Скучив я за флеймами ;)
Читайте документацію - вона кермує.

Відсутній Cthulhu

• Кореспондент
  • дописів: 183
« Відповідей #16 : 2007-04-11 13:02:49 »
Раз модератор вважає, що в його житті мало флеймів, я своїми скромними силами спробую це виправити ::)

потім підтягуються місцеві любителі пофлеймити (хм, куди це Ктулху запропастився?...)
Я що, Ісус Христос - в суботу на роботу ходити?=) На вихідні мене нечиста сила поперла в славне місто Рівне, де я три дні системно займався п'янством.

Ви це спеціально, так?  >:(
Ясно - спеціально=)

З приводу м'яса. Свого часу знайомі лікарі говорили, що в ньому є білки і амінокислоти, котрих більше ніде немає
"То може ти і м'яса не їси? - Ні, не їсу я м'яса..."(с) не знаю як прізвище пишеться=)

З них справді єдина користь - це можливість поспілкуватись з однодумцями і не більше
Але модерувати тоді можна тільки кулаками, м-да...

ЗІ Мене з інституту врешті-решт виперли в основному за пияцтво і порушення дисципліни ;D Хоча якби й не виперли, сам би напевне кинув.

Praporshic

• Гість
« Відповідей #17 : 2007-04-11 13:20:34 »
Раз модератор вважає, що в його житті мало флеймів, я своїми скромними силами спробую це виправити ::)
Професіонал взявся за справу ;)

З приводу м'яса. Свого часу знайомі лікарі говорили, що в ньому є білки і амінокислоти, котрих більше ніде немає
"То може ти і м'яса не їси? - Ні, не їсу я м'яса..."(с) не знаю як прізвище пишеться=)
"Я тільки випить інколи люблю, бо ми народ широкий та гостинний" (с) той саме.

З них справді єдина користь - це можливість поспілкуватись з однодумцями і не більше
Але модерувати тоді можна тільки кулаками, м-да...
Чому лише кулаками? Я, наприклад, надаю перевагу ногам. Коли моя нога стикається з чиєюсь головою цей хтось одразу розуміє що отримав "!"

ЗІ Мене з інституту врешті-решт виперли в основному за пияцтво і порушення дисципліни ;D Хоча якби й не виперли, сам би напевне кинув.
Хто як. Я встиг сам втікти.

Відсутній Михайло Даниленко

• Адміністратор ЩОДО
  • Літератор
  • дописів: 1262
  • [Debian Stretch]
« Відповідей #18 : 2007-04-11 13:38:17 »
Хто як. Я встиг сам втікти.
А мене за відкладування наостанок. З ливарної кафедри. 8-о

Praporshic

• Гість
« Відповідей #19 : 2007-04-11 14:03:30 »
В мене була "механізація сільського господарства".

Відсутній Cthulhu

• Кореспондент
« Відповідей #20 : 2007-04-11 14:38:17 »
В мене була "механізація сільського господарства".
Квантова електроніка, аргххх...

Відсутній Сашко Кравчук

• Графоман
  • дописів: 490
  • Debian GNU/Linux
« Відповідей #21 : 2007-04-11 15:33:41 »
Cthulhu, наступного разу, як будете в Рівному, маякуйте (в рельсу, батарею, чи куди там будете в стані) Сходимо на пиво каву ;-)
« Змінено: 2007-04-11 15:34:24 від Olexandr_Kravchuk »

Відсутній Cthulhu

• Кореспондент
« Відповідей #22 : 2007-04-11 15:55:27 »
Cthulhu, наступного разу, як будете в Рівному, маякуйте (в рельсу, батарею, чи куди там будете в стані) Сходимо на пиво каву ;-)
Запросто. Тільки майте на увазі, я небритий, волохатий і курю стільки, що моя косуха пахне димом навіть після дощу ;D ;D

Відсутній Сашко Кравчук

• Графоман
  • Debian GNU/Linux
« Відповідей #23 : 2007-04-11 16:06:35 »
Запросто. Тільки майте на увазі, я небритий, волохатий...
Кльово! Справжній гик!.. Я приведу цілий факультет на вас подивитися, у нас таких майже не лишилося  :(
« Змінено: 2007-04-11 16:07:38 від Olexandr_Kravchuk »

Praporshic

• Гість
« Відповідей #24 : 2007-04-11 16:20:28 »
Тільки майте на увазі, я небритий, волохатий і курю стільки, що моя косуха пахне димом навіть після дощу ;D ;D

Хм.. схоже на мене після 3-х місяців у Києві. Хіба що не палю.

Відсутній Cthulhu

• Кореспондент
« Відповідей #25 : 2007-04-11 16:39:43 »
Кльово! Справжній гик!.. Я приведу цілий факультет на вас подивитися, у нас таких майже не лишилося  :(
Весь факультет в "Трек" (це по Петлюри, знаєте?) я думаю, не влізе=)) А ви в РДГУ?

А потім поїдемо в Дніпро на вас дивитись)))

Відсутній Сашко Кравчук

• Графоман
  • Debian GNU/Linux
« Відповідей #26 : 2007-04-11 16:55:49 »
Весь факультет в "Трек" (це по Петлюри, знаєте?) я думаю, не влізе=)) А ви в РДГУ?
Звісно ж, знаю, але мені відомі й ліпші забігайлівки  ;)  Парк Шевченка, наприклад (зовсім поряд): купа травички для сну, і майже немає поліцаїв  :D

Ні, я навчаюся в РЕГІК (коледж при МЕГУ).

А в Дніпропетровськ запросто поїду, тільки б запрошення було  ;)
« Змінено: 2007-04-11 16:57:19 від Olexandr_Kravchuk »

Відсутній Cthulhu

• Кореспондент
« Відповідей #27 : 2007-04-11 19:27:42 »
Ні, я навчаюся в РЕГІК (коледж при МЕГУ).
М-дя... я якось і не в курсі, я в Рівному тільки два вузи знаю=(

А в Дніпропетровськ запросто поїду, тільки б запрошення було  ;)
Я можу й без запрошення ;D Колись я з товаришами так погуляв, що вранці прокинувся з хворою головою в Петербурзі :o

Відсутній Сашко Кравчук

• Графоман
  • Debian GNU/Linux
« Відповідей #28 : 2007-04-11 19:50:59 »
Я можу й без запрошення ;D Колись я з товаришами так погуляв, що вранці прокинувся з хворою головою в Петербурзі :o
Ви сподобаєтесь моїм одногрупникам  :D
« Змінено: 2007-04-11 19:51:10 від Olexandr_Kravchuk »

Praporshic

• Гість
« Відповідей #29 : 2007-04-11 20:07:40 »
А потім поїдемо в Дніпро на вас дивитись)))

Немає сенсу. Коли я вдома то завжди більш-менш чисто поголений та з досить коротким волоссям. Та й у Київ я їду лише на 3 тиждні - не дуже зміню зовнішність.