Мдя, ото виписав. Скучив я за флеймами
потім підтягуються місцеві любителі пофлеймити (хм, куди це Ктулху запропастився?...)
Ви це спеціально, так?
З приводу м'яса. Свого часу знайомі лікарі говорили, що в ньому є білки і амінокислоти, котрих більше ніде немає
З них справді єдина користь - це можливість поспілкуватись з однодумцями і не більше
Цитата: miwa від 2007-04-08 13:24:40Мдя, ото виписав. Скучив я за флеймами Раз модератор вважає, що в його житті мало флеймів, я своїми скромними силами спробую це виправити
Цитата: miwa від 2007-04-08 13:24:40З приводу м'яса. Свого часу знайомі лікарі говорили, що в ньому є білки і амінокислоти, котрих більше ніде немає"То може ти і м'яса не їси? - Ні, не їсу я м'яса..."(с) не знаю як прізвище пишеться=)
Цитата: miwa від 2007-04-08 13:24:40З них справді єдина користь - це можливість поспілкуватись з однодумцями і не більшеАле модерувати тоді можна тільки кулаками, м-да...
ЗІ Мене з інституту врешті-решт виперли в основному за пияцтво і порушення дисципліни Хоча якби й не виперли, сам би напевне кинув.
Хто як. Я встиг сам втікти.
А мене за відкладування наостанок. З ливарної кафедри. 8-о
Цитата: Михайло Даниленко від 2007-04-11 13:38:17А мене за відкладування наостанок. З ливарної кафедри. 8-оВ мене була "механізація сільського господарства".
Cthulhu, наступного разу, як будете в Рівному, маякуйте (в рельсу, батарею, чи куди там будете в стані) Сходимо на пиво каву ;-)
Цитата: Сашко Кравчук від 2007-04-11 15:33:41Cthulhu, наступного разу, як будете в Рівному, маякуйте (в рельсу, батарею, чи куди там будете в стані) Сходимо на пиво каву ;-)Запросто. Тільки майте на увазі, я небритий, волохатий...
Тільки майте на увазі, я небритий, волохатий і курю стільки, що моя косуха пахне димом навіть після дощу
Цитата: Cthulhu від 2007-04-11 15:55:27Цитата: Сашко Кравчук від 2007-04-11 15:33:41Cthulhu, наступного разу, як будете в Рівному, маякуйте (в рельсу, батарею, чи куди там будете в стані) Сходимо на пиво каву ;-)Запросто. Тільки майте на увазі, я небритий, волохатий...Кльово! Справжній гик!.. Я приведу цілий факультет на вас подивитися, у нас таких майже не лишилося
Хм.. схоже на мене після 3-х місяців у Києві. Хіба що не палю.
Цитата: Сашко Кравчук від 2007-04-11 16:06:35Цитата: Cthulhu від 2007-04-11 15:55:27Цитата: Сашко Кравчук від 2007-04-11 15:33:41Cthulhu, наступного разу, як будете в Рівному, маякуйте (в рельсу, батарею, чи куди там будете в стані) Сходимо на пиво каву ;-)Запросто. Тільки майте на увазі, я небритий, волохатий...Кльово! Справжній гик!.. Я приведу цілий факультет на вас подивитися, у нас таких майже не лишилося Весь факультет в "Трек" (це по Петлюри, знаєте?) я думаю, не влізе=)) А ви в РДГУ?
Ні, я навчаюся в РЕГІК (коледж при МЕГУ).
А в Дніпропетровськ запросто поїду, тільки б запрошення було
Я можу й без запрошення Колись я з товаришами так погуляв, що вранці прокинувся з хворою головою в Петербурзі
Цитата: Сергій Єгоров від 2007-04-11 16:20:28Хм.. схоже на мене після 3-х місяців у Києві. Хіба що не палю.А потім поїдемо в Дніпро на вас дивитись)))