Автор Гілка: *sigh*  (Прочитано 6305 раз)

Відсутній Абрамчук Вадим

• Кореспондент
  • дописів: 225
  • Графоман LOU третього (четвертого?) пришестя
Re: *sigh*
« Відповідей #30 : 2007-04-13 20:41:11 »
Йокарний бабай, куди я попав!!! :o

Я на свому 1-ому курсі курю, хожу на пари 8-) і на пиво з адміном своєї мережі ::). Мдям. У порівнянні з резидентами ЛОУ я ангел прям-таки ;D
Debian GNU/Linux lenny/sid
MontaVista Linux (Motorola ROKR Z6). Міняю на A1200.

Praporshic

• Гість
« Відповідей #31 : 2007-04-13 20:56:08 »
Я на свому 1-ому курсі курю, хожу на пари 8-) і на пиво з адміном своєї мережі ::). Мдям. У порівнянні з резидентами ЛОУ я ангел прям-таки ;D

Нічого. Я на першому курсі мав десь так годин 10 прогулів - запізнювався на першу пару (починалась рівно о 8-й). А от на другому вже за перший місяць нагуляв десь так за 20.

Відсутній Cthulhu

• Кореспондент
  • дописів: 183
« Відповідей #32 : 2007-04-13 21:01:12 »
Йокарний бабай, куди я попав!!! :o
М-м-м... На ЛОУ в балачки?

Я теж на першому курсі тільки курив і ходив на пари. Тільки з адміном на пиво не ходив, він мене відразу зненавидів... Це звичайна ескалація раздолбайства=))

Відсутній Абрамчук Вадим

• Кореспондент
  • дописів: 225
  • Графоман LOU третього (четвертого?) пришестя
« Відповідей #33 : 2007-04-14 03:34:55 »
Я теж на першому курсі тільки курив і ходив на пари. Тільки з адміном на пиво не ходив, він мене відразу зненавидів...
Хех... Коли він гляне на логи сервера, то мене загризе... Ще пощастить, якщо гляне ЗНАЙОМИЙ АДМІН... Ех...

Ну знайшов я баг на FreeBSD сервері. Ну і поперло мене. За 2 хв написав скріпт по якому полазив по усій системі. А потім заглянув в логи і жахнувся... Варіантів декілька:
а) підбираю пароль root по md5 хешу (хех... адмін зробив бекап файла з пассами і не подумва про права...). Іду до кінця, чищу логи. Потім іду з адміном на пиво, розкриваю йому секрет і збиваю з нього безлімітку;
б) адмін встигає прочитати логи раніше. Боюсь думати... ::)

Додано на наступний день: народ, знаєте, що таке щастя? Це чисті логи...
« Змінено: 2007-04-14 17:33:18 від Abram »
Debian GNU/Linux lenny/sid
MontaVista Linux (Motorola ROKR Z6). Міняю на A1200.