Що, дітлахи, не назмагалися ще?Корисне краще робити, ніж з'ясовувати, в кого пиха дурніша.
Цитата: gvy від 2007-04-07 13:48:31Що, дітлахи, не назмагалися ще? Корисне краще робити, ніж з'ясовувати, в кого пиха дурніша.Ще один геніальний вибрик! Налякали хлопця, і той видалив новину.
Що, дітлахи, не назмагалися ще? Корисне краще робити, ніж з'ясовувати, в кого пиха дурніша.
Вам не всерівно, як свій час проводять українські студенти-комп'ютерники?! Робіть Ви, раз такі круті, а ми будемо збиратися на LAN-pary, змагатися у спортивному програмуванні, пити пиво, слухати техно і рубатися під нього у Counter-Strike!
Цитата: Сашко Кравчук від 2007-04-07 18:26:12Цитата: gvy від 2007-04-07 13:48:31Що, дітлахи, не назмагалися ще? Корисне краще робити, ніж з'ясовувати, в кого пиха дурніша.Ще один геніальний вибрик! Налякали хлопця, і той видалив новину.Має право.
Ми, коли були студентами, не жрали екстазі, не ковбасилися під техно та взагалі-то не тільки по дівчатах, але й чомусь вчилися.
...Ми, коли були студентами, не жрали екстазі, не ковбасилися під техно та взагалі-то не тільки по дівчатах, але й чомусь вчилися. Я розумію, що це так само не модно, як слухати тих, хто свої гулі вже й понабивав, й пообдумував -- але справа у кожному конкретному випадку особиста.
Цитата: gvy від 2007-04-07 20:08:58Цитата: Сашко Кравчук від 2007-04-07 18:26:12Цитата: gvy від 2007-04-07 13:48:31Що, дітлахи, не назмагалися ще? Корисне краще робити, ніж з'ясовувати, в кого пиха дурніша.Ще один геніальний вибрик! Налякали хлопця, і той видалив новину.Має право.Ха! Він просто злякався того, що тут їхню ініціативу розкритикують, що Ви й почали робити. Мені знайоме це почуття! Один із наслідків конфлікту поколінь совків і вільних та розкутих
Цитата: gvy від 2007-04-07 20:08:58Ми, коли були студентами, не жрали екстазі, не ковбасилися під техно та взагалі-то не тільки по дівчатах, але й чомусь вчилися.Співчуваю! Цитата: gvy від 2007-04-07 20:08:58...Ми, коли були студентами, не жрали екстазі, не ковбасилися під техно та взагалі-то не тільки по дівчатах, але й чомусь вчилися. Я розумію, що це так само не модно, як слухати тих, хто свої гулі вже й понабивав, й пообдумував -- але справа у кожному конкретному випадку особиста.Це був чистої води жарт, і мені дуже шкода, що Ви його не зрозуміли. Я — досить таки свідомий підліток, який не має шкідливх звичок (паління, алкоголь, наркотики, вживання м'яса), займається спортом, і ніяких подібних понтів не кадиє, так що не варто переконувати переконаного!Можете й далі флеймом виправдовувати відсутність почуття гумору, не здатність зрозуміти інше покоління та іншу фігню...
Цитата: Сашко Кравчук від 2007-04-07 20:55:27Цитата: gvy від 2007-04-07 20:08:58Цитата: Сашко Кравчук від 2007-04-07 18:26:12Цитата: gvy від 2007-04-07 13:48:31Що, дітлахи, не назмагалися ще? Корисне краще робити, ніж з'ясовувати, в кого пиха дурніша.Ще один геніальний вибрик! Налякали хлопця, і той видалив новину.Має право.Ха! Він просто злякався того, що тут їхню ініціативу розкритикують, що Ви й почали робити. Мені знайоме це почуття! Один із наслідків конфлікту поколінь совків і вільних та розкутих Можете казати що я "совок", бо народився за часів СРСР, але я хвилин 15 сидів і думав - прибити чи може перенести ту новину.Цитата: Сашко Кравчук від 2007-04-07 20:55:27Цитата: gvy від 2007-04-07 20:08:58Ми, коли були студентами, не жрали екстазі, не ковбасилися під техно та взагалі-то не тільки по дівчатах, але й чомусь вчилися.Співчуваю! Цитата: gvy від 2007-04-07 20:08:58...Ми, коли були студентами, не жрали екстазі, не ковбасилися під техно та взагалі-то не тільки по дівчатах, але й чомусь вчилися. Я розумію, що це так само не модно, як слухати тих, хто свої гулі вже й понабивав, й пообдумував -- але справа у кожному конкретному випадку особиста.Це був чистої води жарт, і мені дуже шкода, що Ви його не зрозуміли. Я — досить таки свідомий підліток, який не має шкідливх звичок (паління, алкоголь, наркотики, вживання м'яса), займається спортом, і ніяких подібних понтів не кадиє, так що не варто переконувати переконаного!Можете й далі флеймом виправдовувати відсутність почуття гумору, не здатність зрозуміти інше покоління та іншу фігню...Кхм... якщо мені хтось каже що вживання м'яса - шкідлива звичка (особливо - для підлітків) я відсилаю його до шкільного курсу з біології (сучасні 8-9, та трохи старші класи). Це Вже коли за 30 можна знущатись над собою, але не раніше. Те саме можу сказати і стосовно спорту. Саме заняттями спортом я "завдячую" своїм "білим квитком" і сподіваюсь що років за десять зможу відновити втрачене здоров'я.
тут вище було оголошення на кшталт "що, лінуксоїди, зробимо eternal war проти віндузятників, хто кого компи позавалює?"
Цитата: gvy від 2007-04-07 13:48:31тут вище було оголошення на кшталт "що, лінуксоїди, зробимо eternal war проти віндузятників, хто кого компи позавалює?"Там не було нічого подібного, це нагла брехня з метою самовиправдання!!! Хлопчина просто написав оголошення про проведення De:coded 2007, який не має до лінукса ніякого відношення!Будь ласка, видаліть це повідомлення!
МІжнародна студентська організація BEST (ми) цього року проводить всеукраїнський комп'ютергий фестиваль. Цього року ми включаємо програму конкурсів для користувачів Linux, у нас є попередня програма конкурсів, але ми б також хотіли зробити групу конкурсів ETERNAL WAR! де користувачі wintendo будуть змагатись проти лінуксоїдів. Це будуть конкурси з графіки (Gimp vs Photoshop) і тд, а також командний двобій, де перемагає той хто відключить комп'ютери команди опонентів від мережі ітд.Якщо є якісь ідеї -пишіть сюди. Як ще можна позмагатись з відовсом на очах у величезної аудиторії,Деталі: decoded.org.ua
P.S. Взагалі, якби я мав час то взяв би участь у тому "двобої". Через мою оборону пройти складно .
На скільки я розумію, там є вікові обмеження (всетаки студентський фестиваль), та й навіть якщо ви студент (магістратура, тощо), було б не етично відбирати можливівть повеселитися у 17-19 літніх підлітків, чи не так?
Цитата: Сашко Кравчук від 2007-04-07 23:55:51На скільки я розумію, там є вікові обмеження (всетаки студентський фестиваль), та й навіть якщо ви студент (магістратура, тощо), було б не етично відбирати можливівть повеселитися у 17-19 літніх підлітків, чи не так? Взагалі-то я на другому курсі, і це буде моя перша вища освіта. А вік - мені всього лише 21, та ще жоден з моїх однокласників (та одногрупників, з якими я починав навчання у 2002-му) не отримав диплома про вищу освіту. Тому етична сторона лишається витриманою .
Тоді, мабуть, нормально. Гадав, вам не менше 25.
Цитата: Сашко Кравчук від 2007-04-08 00:13:51Тоді, мабуть, нормально. Гадав, вам не менше 25.Взагалі, у мене в профілі вік вказано....
P.S. Цій темі місце у смітнику, а не в балачці. Тут нічого не обговрюється