Автор Гілка: *sigh*  (Прочитано 6306 раз)

Відсутній gvy

• Письменник
  • дописів: 576
*sigh*
« : 2007-04-07 13:48:31 »
тут вище було оголошення на кшталт "що, лінуксоїди, зробимо eternal war проти віндузятників, хто кого компи позавалює?"

Що, дітлахи, не назмагалися ще?

Корисне краще робити, ніж з'ясовувати, в кого пиха дурніша.
« Змінено: 2007-04-07 20:10:51 від gvy »

Відсутній Сашко Кравчук

• Графоман
  • дописів: 490
  • Debian GNU/Linux
Re: *sigh*
« Відповідей #1 : 2007-04-07 18:26:12 »
Що, дітлахи, не назмагалися ще?

Корисне краще робити, ніж з'ясовувати, в кого пиха дурніша.
Ще один геніальний вибрик! Налякали хлопця, і той видалив новину. Вам не всерівно, як свій час проводять українські студенти-комп'ютерники?!

Робіть Ви, раз такі круті, а ми будемо збиратися на LAN-pary, змагатися у спортивному програмуванні, пити пиво, слухати техно і рубатися під нього у Counter-Strike!  :)
« Змінено: 2007-04-07 18:31:25 від Olexandr_Kravchuk »

Praporshic

• Гість
« Відповідей #2 : 2007-04-07 18:51:35 »
Угу. Й доки ви дійдете до контр-страйка ми закінчимо з роботою та вирішимо кому йти за пивом методом Quake 3  :P

P.S. У нашій конторі зазвичай бігаю я  :-[

Відсутній gvy

• Письменник
  • дописів: 576
« Відповідей #3 : 2007-04-07 20:08:58 »
Що, дітлахи, не назмагалися ще?  Корисне краще робити, ніж з'ясовувати, в кого пиха дурніша.
Ще один геніальний вибрик! Налякали хлопця, і той видалив новину.
Має право.

Вам не всерівно, як свій час проводять українські студенти-комп'ютерники?! Робіть Ви, раз такі круті, а ми будемо збиратися на LAN-pary, змагатися у спортивному програмуванні, пити пиво, слухати техно і рубатися під нього у Counter-Strike!  :)
Нам взагалі повинно бути пофіг, що де коїться.  Бо покоління вже ж такі різні.

Ми, коли були студентами, не жрали екстазі, не ковбасилися під техно та взагалі-то не тільки по дівчатах, але й чомусь вчилися.  Я розумію, що це так само не модно, як слухати тих, хто свої гулі вже й понабивав, й пообдумував -- але справа у кожному конкретному випадку особиста.

Але чомусь не пофіг... мабуть, тому, що бачили краще, ніж довбатися в варєзний каунтерстрайк та плутати кульхацкерство із програмуванням.  І мабуть, не в останню чергу завдяки тим старшим знайомим чи товаришам, хто витягував з рук вибухівку та вчив робити фейєрверки, чи ото руткіти та давав Остерхута.

Відсутній Сашко Кравчук

• Графоман
  • Debian GNU/Linux
« Відповідей #4 : 2007-04-07 20:55:27 »
Що, дітлахи, не назмагалися ще?  Корисне краще робити, ніж з'ясовувати, в кого пиха дурніша.
Має право.
Ха! Він просто злякався того, що тут їхню ініціативу розкритикують, що Ви й почали робити. Мені знайоме це почуття! :( Один із наслідків конфлікту поколінь совків і вільних та розкутих :)

Ми, коли були студентами, не жрали екстазі, не ковбасилися під техно та взагалі-то не тільки по дівчатах, але й чомусь вчилися.
Співчуваю!  ;D

...Ми, коли були студентами, не жрали екстазі, не ковбасилися під техно та взагалі-то не тільки по дівчатах, але й чомусь вчилися.  Я розумію, що це так само не модно, як слухати тих, хто свої гулі вже й понабивав, й пообдумував -- але справа у кожному конкретному випадку особиста.
Це був чистої води жарт, і мені дуже шкода, що Ви його не зрозуміли. Я — досить таки свідомий підліток, який не має шкідливх звичок (паління, алкоголь, наркотики, вживання м'яса), займається спортом, і ніяких подібних понтів не кадиє, так що не варто переконувати переконаного!

Можете й далі флеймом виправдовувати відсутність почуття гумору, не здатність зрозуміти інше покоління та іншу фігню...

Praporshic

• Гість
« Відповідей #5 : 2007-04-07 21:25:33 »
Має право.
Ха! Він просто злякався того, що тут їхню ініціативу розкритикують, що Ви й почали робити. Мені знайоме це почуття! :( Один із наслідків конфлікту поколінь совків і вільних та розкутих :)
Можете казати що я "совок", бо народився за часів СРСР, але я хвилин 15 сидів і думав - прибити чи може перенести ту новину.
Ми, коли були студентами, не жрали екстазі, не ковбасилися під техно та взагалі-то не тільки по дівчатах, але й чомусь вчилися.
Співчуваю!  ;D

...Ми, коли були студентами, не жрали екстазі, не ковбасилися під техно та взагалі-то не тільки по дівчатах, але й чомусь вчилися.  Я розумію, що це так само не модно, як слухати тих, хто свої гулі вже й понабивав, й пообдумував -- але справа у кожному конкретному випадку особиста.
Це був чистої води жарт, і мені дуже шкода, що Ви його не зрозуміли. Я — досить таки свідомий підліток, який не має шкідливх звичок (паління, алкоголь, наркотики, вживання м'яса), займається спортом, і ніяких подібних понтів не кадиє, так що не варто переконувати переконаного!

Можете й далі флеймом виправдовувати відсутність почуття гумору, не здатність зрозуміти інше покоління та іншу фігню...
Кхм... якщо мені хтось каже що вживання м'яса - шкідлива звичка (особливо - для підлітків) я відсилаю його до шкільного курсу з біології (сучасні 8-9, та трохи старші класи). Це Вже коли за 30 можна знущатись над собою, але не раніше. Те саме можу сказати і стосовно спорту. Саме заняттями спортом я "завдячую" своїм "білим квитком" і сподіваюсь що років за десять зможу відновити втрачене здоров'я.

Відсутній Сашко Кравчук

• Графоман
  • Debian GNU/Linux
« Відповідей #6 : 2007-04-07 21:36:49 »
Має право.
Можете казати що я "совок", бо народився за часів СРСР, але я хвилин 15 сидів і думав - прибити чи може перенести ту новину.
Співчуваю!  ;D

Кхм... якщо мені хтось каже що вживання м'яса - шкідлива звичка (особливо - для підлітків) я відсилаю його до шкільного курсу з біології (сучасні 8-9, та трохи старші класи). Це Вже коли за 30 можна знущатись над собою, але не раніше. Те саме можу сказати і стосовно спорту. Саме заняттями спортом я "завдячую" своїм "білим квитком" і сподіваюсь що років за десять зможу відновити втрачене здоров'я.
Часно кажучи, від вас я такого не очікував. Совковість визначається не в тому, коли і де ти народився, а в тому, як ти виховувався/пізніше перевиховувся, словом, твоїм нинішнім способом мислення..

Щодо м'яса, то це типова реакція матеріаліста, і частково конфлікт поколінь (серед нинішнього покоління значно більше людей, які дотримують іншої думки). Ні, я вас не критикую, і вважаю, що не маю права засуджувати, до совків не відношу! Прошу не продовжувати, бо м'яса не вживаю через релігійні переконання (п.7 правил!).

Зважаючи на те, що автор цю новину видалив (а шкода), прошу видалити увесь цей флейм. Дякую!

P.S. Мені дуже шкода, що мене не вірно розуміють, бо часто я маю на увазі одне, а людям ввижається зовсім інше. Я погано висловлюю думки, чи ми просто троха різні люди, яким краще лише про лінукс розмовляти?
« Змінено: 2007-04-07 21:40:57 від Olexandr_Kravchuk »

Відсутній Сашко Кравчук

• Графоман
  • Debian GNU/Linux
« Відповідей #7 : 2007-04-07 21:57:44 »
тут вище було оголошення на кшталт "що, лінуксоїди, зробимо eternal war проти віндузятників, хто кого компи позавалює?"
Там не було нічого подібного, це нагла брехня з метою самовиправдання!!! Хлопчина просто написав оголошення про проведення De:coded 2007, який не має до лінукса ніякого відношення!

Будь ласка, видаліть це повідомлення!
« Змінено: 2007-04-07 22:01:08 від Olexandr_Kravchuk »

Praporshic

• Гість
« Відповідей #8 : 2007-04-07 23:34:11 »
Там не було нічого подібного, це нагла брехня з метою самовиправдання!!! Хлопчина просто написав оголошення про проведення De:coded 2007, який не має до лінукса ніякого відношення!

Будь ласка, видаліть це повідомлення!
Справді, повідомлення було не зовсім таке, але схоже.
Цитата з RSS:
Цитата
МІжнародна студентська організація BEST (ми) цього року проводить всеукраїнський комп'ютергий фестиваль. Цього року ми включаємо програму конкурсів для користувачів Linux, у нас є попередня програма конкурсів, але ми б також хотіли зробити групу конкурсів ETERNAL WAR! де користувачі wintendo :) будуть змагатись проти лінуксоїдів. Це будуть конкурси з графіки (Gimp vs Photoshop) і тд, а також командний двобій, де перемагає той хто відключить комп'ютери команди опонентів від мережі ітд.

Якщо є якісь ідеї -пишіть сюди. Як ще можна позмагатись з відовсом на очах у величезної аудиторії,

Деталі: decoded.org.ua
Подана Майком характеристика не суперечить повідомленню.

P.S. Взагалі, якби я мав час то взяв би участь у тому "двобої". Через мою оборону пройти складно :).
« Змінено: 2007-04-07 23:37:17 від Praporshic »

Відсутній Сашко Кравчук

• Графоман
  • Debian GNU/Linux
« Відповідей #9 : 2007-04-07 23:55:51 »
P.S. Взагалі, якби я мав час то взяв би участь у тому "двобої". Через мою оборону пройти складно :).
На скільки я розумію, там є вікові обмеження (всетаки студентський фестиваль), та й навіть якщо ви студент (магістратура, тощо), було б не етично відбирати можливівть повеселитися у 17-19 літніх підлітків, чи не так? ;)

Та й діло це файне і весело, цим уся европейська ІТ-молодь живе, і мені особисто по душі подібні міроприємства, не зважаючи на їхню не дуже високу якість (будемо сподіватися покищо). І це нахабство критикувати інше покоління за інші погляди, особилво, якщо воно не робить нічого поганого. Цей фестиваль -- гарна реклама лінуксу, і велике щастя, що організатори виявилися свідомими людьми, які звернули на ВПЗ свою увагу. Тепер головне -- відстояти честь нашої спільноти ;)
« Змінено: 2007-04-08 00:00:48 від Olexandr_Kravchuk »

Praporshic

• Гість
« Відповідей #10 : 2007-04-08 00:11:56 »
На скільки я розумію, там є вікові обмеження (всетаки студентський фестиваль), та й навіть якщо ви студент (магістратура, тощо), було б не етично відбирати можливівть повеселитися у 17-19 літніх підлітків, чи не так? ;)

Взагалі-то я на другому курсі, і це буде моя перша вища освіта. А вік - мені всього лише 21, та ще жоден з моїх однокласників (та одногрупників, з якими я починав навчання у 2002-му) не отримав диплома про вищу освіту. Тому етична сторона лишається витриманою  ::).

Відсутній Сашко Кравчук

• Графоман
  • Debian GNU/Linux
« Відповідей #11 : 2007-04-08 00:13:51 »

Взагалі-то я на другому курсі, і це буде моя перша вища освіта. А вік - мені всього лише 21, та ще жоден з моїх однокласників (та одногрупників, з якими я починав навчання у 2002-му) не отримав диплома про вищу освіту. Тому етична сторона лишається витриманою  ::).
Тоді, мабуть, нормально. Гадав, вам не менше 25.
« Змінено: 2007-04-08 00:42:26 від Olexandr_Kravchuk »

Praporshic

• Гість
« Відповідей #12 : 2007-04-08 01:41:47 »
Взагалі, у мене в профілі вік вказано....

Відсутній Сашко Кравчук

• Графоман
  • Debian GNU/Linux
« Відповідей #13 : 2007-04-08 02:17:06 »
Взагалі, у мене в профілі вік вказано....
Взагалі, я у чужі профілі не підглядаю :)

P.S. Цій темі місце у смітнику, а не в балачці. Тут нічого не обговрюється :(
« Змінено: 2007-04-08 02:20:21 від Olexandr_Kravchuk »

Praporshic

• Гість
« Відповідей #14 : 2007-04-08 02:47:23 »
P.S. Цій темі місце у смітнику, а не в балачці. Тут нічого не обговрюється :(

Зате непоганий флейм :)