3) Домашні юзери мають проблеми з вірусами і т.д. в лінуксі?
Цитата 3) Домашні юзери мають проблеми з вірусами і т.д. в лінуксі? так, немає нормальних вірусів, доводиться юзати через вайн, але і то не всі працюють.
1) За ЩО конкретно домашні юзери-лінуксоїди люблять пінгвіна?
2) Щодо згаданої мною "ущербності" лінукс-програм, так це чи не так насправді?
Стосовно обмеженості - для мене зараз будь-який мастдай без unix utils, cygwin та багатьох подібних речей є дуже обмеженим - не зручно користуватись гуєм там, де можна обійтись командою з терміналу.
2) Щодо згаданої мною "ущербності" лінукс-програм, так це чи не так насправді? Текст не осилив, але слово мені не подобається.
Мені здвається, що тут більше натиск роблять на графічному інтерфейсі, що він, начебто, не такий зручний і крутий, як у Вікнах.
Цитата: nickson від 2007-07-12 23:37:31Мені здвається, що тут більше натиск роблять на графічному інтерфейсі, що він, начебто, не такий зручний і крутий, як у Вікнах.Зазвичай тиснуть на те що він просто не такий як там. Взагалі, чомусь люди коли чують про вільне ПЗ завжди хочуть собі лише безкоштовного мастдая з відповідним набором звичних інструментів.Досить часто доводиться чути запитання "а що то за віндовс такий - лінукс?" або "навіщо мені лінукс, існує ж віндовс".
І тому мені ще важко дискутувати з людьми, які впевнені у Вікнах на 100%.
Тому кілька питань накінець:1) За ЩО конкретно домашні юзери-лінуксоїди люблять пінгвіна?
На домашній машині я здогадуюсь про 100%-ве завантаження процесора лише тоді, коли перемикання між вікнами відбувається повільніше аніж зазвичай
Славно розписали, +1...Цитата: miwa від 2007-07-13 00:09:24На домашній машині я здогадуюсь про 100%-ве завантаження процесора лише тоді, коли перемикання між вікнами відбувається повільніше аніж зазвичайВлаштувати 100% навантаження процесора - це треба вміти=) Хіба що цяцьками, але тоді якось не до перемикання між вікнами. А на роботі в мене таке взагалі реалізувати надзвичайно важко, навіть з тими задачами - хіба що make -j8