Автор Гілка: Грозозахист  (Прочитано 14704 раз)

Відсутній PAL

• Графоман
  • дописів: 317
  • Just linux admin
Re: Грозозахист
« Відповідей #30 : 2008-06-27 19:58:56 »
Загальновідомим є той факт, що функціонування нервової системи базується на електричній взаємодії. Тобто, теоретично, достатньо сильне поле повинно впливати на процес мислення. Пропоную експеримент: дослідник засовує голову у мікрохвильову пічку і вголос розповідає про свої враження. Є добровольці?

Вважаю, достатньо роспитати ту кицю, яку бабця сушила після купелі у мікрохвильовій печі. :'(
 :D
« Змінено: 2008-06-27 19:59:15 від PAL »

Відсутній raven

• Новачок
  • *
  • дописів: 0
  • linux kettle
« Відповідей #31 : 2008-06-27 20:06:37 »
Вважаю, достатньо роспитати ту кицю, яку бабця сушила після купелі у мікрохвильовій печі. :'(
 :D
А я чув легенду про дівчинку, яка вирішила хом'ячка покатати.

У всякому разі, тут ми тестуємо зміни мислення, тобто потрібен хтось, хто в стані розповісти про свої враження=)

Praporshic

• Гість
« Відповідей #32 : 2008-06-27 20:10:13 »
куріть мани
І ні в якому разі не робіть цього у хімічній лабораторії. Бо хто його знає що разом з маном у *roff потрапить....

Відсутній piktor

• Видавець
  • дописів: 3396
« Відповідей #33 : 2008-06-27 21:04:37 »
Гм. В документації до моєї пічки написано, що вона генерує хвилі на всі 800 ват. А що буде - голова нагріється, це однозначно. Іще - якщо доброволець залишиться живим - зачіску в перспективі матиме як у Він-Дізеля.
Всим, хто тоне й не знає,
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я не колода,
Попереджаю - я крокодил.

Відсутній pvl

• Новачок
  • *
  • дописів: 39
« Відповідей #34 : 2008-06-27 21:19:38 »
не знаю як зачіска, а мозку точно не буде. ви читали інструкцію до мікрохвильовки?
енергію хвиль поглинає вода, молекули якої починають коливатись а тіло нагріватись. а ви про зачіску ;)
« Змінено: 2008-06-27 21:22:18 від pvl »

Відсутній piktor

• Видавець
  • дописів: 3396
« Відповідей #35 : 2008-06-27 21:22:32 »
не знаю як зачіска, а мозку точно не буде. ви читали інструкцію до мікрохвильовки?
енергію хвиль поглинає вода, молекули якої починають коливатись а тіло нагріватись. а про зачіску ;)
Я-ж казав - голова нагріється. А щодо зачіски - служили одні в аеродромній обслузі (мілітарі). Понтувалися - фоткалися коло локатора з неонкою, що світилася, в руці.
Всим, хто тоне й не знає,
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я не колода,
Попереджаю - я крокодил.

Відсутній cadca

• Письменник
  • дописів: 955
  • free like beer
« Відповідей #36 : 2008-06-27 23:05:27 »
Flame:
енергію хвиль поглинає вода, молекули якої починають коливатись а тіло нагріватись. а ви про зачіску ;)
Піділлю масла в вогонь: частота "мікрохвиль" в пічці 2,45ГГц [smiley=evil.gif] і
Цитата
Категорично забороняється ставити в печі будь-який металевий посуд ? метал не пропускає мікрохвилі, а відбиває, що може призвести до появи блискавки прямо у вашій печі
Ubuntu 20.04/18.04; CentOS 7.x

Відсутній noddeat

• Кореспондент
  • дописів: 197
« Відповідей #37 : 2008-06-28 22:02:11 »
Загальновідомим є той факт, що функціонування нервової системи базується на електричній взаємодії. Тобто, теоретично, достатньо сильне поле повинно впливати на процес мислення. Пропоную експеримент: дослідник засовує голову у мікрохвильову пічку і вголос розповідає про свої враження. Є добровольці?
це як би ви труп у вогонь кинули, сподіваючись, що температура тіла підвищиться до 36.6, і труп оживе.
Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"

Відсутній raven

• Новачок
  • *
  • дописів: 0
  • linux kettle
« Відповідей #38 : 2008-06-28 22:43:54 »
це як би ви труп у вогонь кинули, сподіваючись, що температура тіла підвищиться до 36.6, і труп оживе.
Такий експеримент теж можна провести, відразу після досліду з мікрохвильовою пічкою. То записуєтесь добровольцем?

Відсутній PAL

• Графоман
  • Just linux admin
« Відповідей #39 : 2008-06-29 18:51:43 »
Flame:
Піділлю масла в вогонь: частота "мікрохвиль" в пічці 2,45ГГц [smiley=evil.gif] і
Цитата
Категорично забороняється ставити в печі будь-який металевий посуд ? метал не пропускає мікрохвилі, а відбиває, що може призвести до появи блискавки прямо у вашій печі

Жерсть! Це в мані до пічки написано?
До школи їх!

Відсутній noddeat

• Кореспондент
  • дописів: 197
« Відповідей #40 : 2008-06-29 19:38:09 »
Цитата
Такий експеримент теж можна провести, відразу після досліду з мікрохвильовою пічкою. То записуєтесь добровольцем?
дякую, поки що в найближчих планах більш скромний експеримент — кока-кола з ментосом.
Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"

Praporshic

• Гість
« Відповідей #41 : 2008-06-29 19:44:25 »
Цитата
дякую, поки що в найближчих планах більш скромний експеримент — кока-кола з ментосом.
Ось так поступово вивчення фізики переходить у вивчення хімії та фізіології людини.

Відсутній PAL

• Графоман
  • Just linux admin
« Відповідей #42 : 2008-06-29 19:53:08 »

Мсьє знаеться на збоченнях  ;D

Відсутній miwa

• Літератор
  • дописів: 1111
« Відповідей #43 : 2008-07-01 23:45:00 »
/me ото задумався над початковим формулюванням проблеми.

А де в нас є такі будинки, котрі не мають "землі"? Бо свого часу вдосталь натягався і звичної витої пари і згадуваного коаксіалу, екран котрого іскри з очей провокує, але будинків взагалі без заземлення не зустрічав.

З.І. З приводу практики локальних мереж дуже хороший матеріал є на nag.ru (російською).
Читайте документацію - вона кермує.

Praporshic

• Гість
« Відповідей #44 : 2008-07-02 00:00:08 »
У моєму будинку (кінця 60-х) заземлення немає за проектом. Взагалі.