Де встановлене Убунту?
(якщо образив, дозволяю мене називати як заманеться)
* cadca ото недавно почитував ukrbash.org
Не врубалася!!! Це хто троль??? Ви мене ще багом назвіть!
чому так мало дівчат-ґічок, які колупаються в лінуксі? бо рівень розвитку суспільства відстає від цивілізованих країн років на 50. Формально у нас жінка може стати прем’єр-міністром. Неформально у нашому суспільстві все ще існує поділ на «чоловічі» та «жіночі» ролі, які втовкмачуються людям з дитинства. Отож, кожна жінка-ґічка має подолати все ще існуючий психологічний бар’єр. Це я ще мовчу про відвертий сексизм, який присутній серед деяких чоловіків (зокрема, в автора топіку).
Я нічого не говорив про нездатність жінок користуватися Linux'ом
Убунту, Убунту. Люди он значно цікавішою справою займаються: клавіші на клавіатурі відривають і знову приклеюють. Доки всі клавіші не поремонтують — яка там інсталяція?
Чоловічий шовінізм вигадали бабії, аби привертати увагу жінок
Всіх в паранджу!
Інсталювати передумала. буду юзати суцільний вірус
Як представниця течії фемінізму заявлю,чо чоловічий шовінізм присутній у кожному з вас!
Цитата: Ptashechka від 2009-07-17 14:03:42Інсталювати передумала. буду юзати суцільний вірусЗлив зараховано...[...]Феміністка ото взяла б і поставила лінукс, щоб нас шовіністів за пояс заткнути.
У нас жінок не спалюють на вогнищі за користування Убунтою, а ви кажете нема прогресу.
А що, раніше спалювали?