Більш лякаючим є той факт, що частка жінок, що курять вже зашкалює за 50%. Ось до чого докотив цей дурний феміністський рух: намагаються самоствердитись чорт і як, а потім мають рак як не легень то грудей.
При чому ж маємо факт, що жінка є прем'єром, і в президенти мітить: сексистською дискримінацією і не пахне.
А нічого що у жінок та чоловіків різні хисти до різних наук?
А нічого, що жінок-математиків набагато менше за чоловіків?
А нічого що так у всіх технічних галузях, і так по всьому світі?
І те, що цей сайт відноситься до «чоловічої» галузі
Так само, є речі до яких чоловіки майже не наближаються.
— наявність Y-хромосоми ніяк не впливає ані на хист до галузей, ані на розумові здібності. Хто хоче заперечити це, прошу посилання. Не на українську вікіпедію, а на результати наукових досліджень (опублікованих не в газеті «Комсомольська правда»).
— причини нерівності жінок кілька: їх дискримінація в минулому (коли не дозволяли вчитися, або дозволяли вивчати тільки гуманітарні науки, + обов’язки типу кухня/виховання дитини і т.п.), і їх дискримінація в сучасному: дівчині з дитинства нав’язують філософію «чоловічих і жіночих» галузей, що спричиняє те, що вона підсвідомо стає гуманітарієм/обирає такий шлях розвитку, а не інший.
Тинц
В чоловіків та жінок зовсім різні набори гормонів, які ще й як впливають на мозок.
Ви ще скажіть, що трисомія 21-ої хромосоми ніяк не впливає на розумові здібності Регіт
1) Чому саме гуманітарні? Чим жінка-філософ дискримінованіша за жінку-математика?
Поза тим, до чого тут генетичні хвороби і жінки? По вашому, жінки — хворі? Тоді вітаю вас, ви теж хворі, бо у вас теж, як у жінок, є X-хромосома.
Як мінімум у Російській імперії жінкам було заборонено вивчати математику і фізику.
о! перший пост, який я хотів почути. поїхали:ЦитатаА нічого що у жінок та чоловіків різні хисти до різних наук? стереотип №1. Чим, на вашу думку, це зумовлено? ЦитатаА нічого, що жінок-математиків набагато менше за чоловіків?ну так я і питаю, чому?
ЦитатаТак само, є речі до яких чоловіки майже не наближаються.Праця секретарки, прибиральниці, водія трамваю?
Щось ніхто не згадав про жінок і автомобілі. Попри те, що жінки водять охайніше
і значно рідше потрапляють у аварії
Отож, бачимо, що фемінізм потрібний.
ЦитатаВ чоловіків та жінок зовсім різні набори гормонів, які ще й як впливають на мозок. як впливають? період вагітності не рахуємо, звісно.
прошу мої слова не перекручувати. я розумію, яка є різниця між чоловіками і жінками. я аж ніяк не пропоную чоловікам народжувати дітей, чи встановлювати пісуари в жіночих туалетах. Ці речі ніякого стосунку до рівності не мають. Я проти того, що є «чоловіча» і «жіноча» робота, що жінка має годувати обід, а чоловік — свердлити стіни й приносити зарплату. Крім уранових рудників і шахт, немає такої роботи, яка б залежала від статі.
А якщо ви не здатні забезпечити дружину і дітей, то це всього лише означає, що ви не мужчина, і за вашими псевдофеміністичними потугами ховається банальне бажання втекти від відповідальності.
З.І. Таки-так, згоден з дописувачем, котрий стверджував, що жінки-феміністки - це ті нещасні, на котрих не вистачило мужчин.
Та хоч вікіпедію до біди почитайте, щоб знати, як гормони на організм впливають.
А тут неправда. Дивно? Та ні, просто жінки панікують більше. І якщо вже склалась передаварійна ситуація, то чоловіки у своїй масі "вирулюють" з неї, а жінки відпускають кермо і тиснуть першу-ліпшу педаль. Не жарт.
І що з того? Низькооплачувані і некваліфіковані? А "чоловічі" професії всі до одної високооплачувані і потребують вищої освіти і довідки від священника? (с)
стереотип №1. Чим, на вашу думку, це зумовлено?
ЦитатаА нічого, що жінок-математиків набагато менше за чоловіків?ну так я і питаю, чому?
ЦитатаА нічого що так у всіх технічних галузях, і так по всьому світі?Не по всьому світі, звісно. Але чоловіча перевага має місце. Чому?
ЦитатаІ те, що цей сайт відноситься до «чоловічої» галузі що таке «чоловіча галузь»? Чи наявність Y-хромосоми автоматично впливає на те, ким новонароджений малюк стане в майбутньому? Себто вміння компілювати ядро закодовано в Y-хромосомі? Це було б цікаво.
Отож, бачимо, що фемінізм потрібний. По пунктах:— наявність Y-хромосоми ніяк не впливає ані на хист до галузей, ані на розумові здібності. Хто хоче заперечити це, прошу посилання. Не на українську вікіпедію, а на результати наукових досліджень (опублікованих не в газеті «Комсомольська правда»).
Дозволю собі підкинути дров у вогнище...
ЦитатаА якщо ви не здатні забезпечити дружину і дітей, то це всього лише означає, що ви не мужчина, і за вашими псевдофеміністичними потугами ховається банальне бажання втекти від відповідальності.дружини і дітей в мене нема. поза тим, звісно, це правда: саме втекти від відповідальності я і бажаю.
ЦитатаЗ.І. Таки-так, згоден з дописувачем, котрий стверджував, що жінки-феміністки - це ті нещасні, на котрих не вистачило мужчин.добре, а як щодо тих щасливих, на яких вистачило чоловіків? чому вони стають феміністками?
ЦитатаТа хоч вікіпедію до біди почитайте, щоб знати, як гормони на організм впливають.я прохав посилання на авторитетні наукові журнали, а ви мені знову про вікіпедію. У вікіпедії багато чого можна прочитати.
ЦитатаА тут неправда. Дивно? Та ні, просто жінки панікують більше. І якщо вже склалась передаварійна ситуація, то чоловіки у своїй масі "вирулюють" з неї, а жінки відпускають кермо і тиснуть першу-ліпшу педаль. Не жарт.ну, акурат я панікую і не вирулюю.
ЦитатаІ що з того? Низькооплачувані і некваліфіковані? А "чоловічі" професії всі до одної високооплачувані і потребують вищої освіти і довідки від священника? (с)звісно, ні. добре, візьміть статистику середніх зарплат жінок і чоловіків і подивіться. Візьміть США хоча б: http://en.wikipedia.org/wiki/Household_income_in_the_United_States#Education_and_GenderТам внизу є табличка з залежність статі та освіти й зарплатні. З неї виразно видно, що при однаковій освіті жінки заробляють у США менше. Про Україну взагалі можна мовчати. Чому так є?