P.S. Цікаво, що скаже Ptashechka. коли це прочитає?
І, до речі, а може заодно й ви поясніть, чому найбільш соціально незахищеною верствою населення у штатах є білі чоловіки працездатного віку?
Цитата: Owl від 2009-07-20 21:08:17 P.S. Цікаво, що скаже Ptashechka. коли це прочитає?Та кому вона вже потрібна? В нас є свій фемініст
"Лисовенку" , чи "до Лисовенка" --- то є різні речі
Судячи з того, що ваша майбутня дружина, згідно ваших слів, буде змушена сама забивати цвяхи, воно й не дивно. Я взагалі-то говорив про чоловіків, а не осіб чоловічої статі.
І, до речі, а може заодно й ви поясніть, чому найбільш соціально незахищеною верствою населення у штатах є білі чоловіки працездатного віку? Це так ви уявляєте собі вирівнювання, чи що?
Та кому вона вже потрібна? В нас є свій фемініст Усмішка по вуха
саме так і буде, ага. А якби я був не чоловіком, а жінкою, ви б не про цвяхи писали, а про те, що я обділений чоловічою увагою і взагалі незайманий. Це все так передбачливо, що не викликає навіть усмішки. Можете мене назвати гомосексуальним євреєм-зоофілом, якщо це так важливо для вашого самоствердження.
ну так, антифемінізм корелює з расизмом, це відомо.
Цивілізоване суспільство є цивілізованим, коли в ньому однакові права мають чоловіки і жінки, негри і білі, гетеросексуали і гомосексуали, тварини і гомо-сапіенси. І це все корелює з економічним розвитком, ага. Україна хоче до Європи, але одночасно залишити розвиток суспільства на рівні 19 століття. Та не вийде ж Європи.
всім даю змогу тут в темі самоствердитись: так, як, на відміну від крутих вас, не пропускаю жінок, не поступаюсь їм місцем у транспорті, і звісно не забиваю цвяхів, не допомагаю з віндою і т.п. Це все робите ви, чоловіки, а не якась ганчірка noddeat, хвала вам!
PS панове, я достатньо давно на форумі, щоб опуститися до відвертих образ. сподіваюсь, і ви цього не будете робити щодо мене.
Проблема є, не варто її оминати: жінки такі ж люди, як і ми. Варто їм допомогти розібратися з лінуксом, стати такими ж гуру, як і чоловіки, і перевершити їх.
А не придумувати бздурні теорії про хромосоми, жіночу роботу тощо.
А міністр оборони Норвегії — жінка. І повірте, армія цієї маленької країни більш боєздатна, ніж ціла українська.
Не расизм, а ксенофобія, це по-перше. По-друге - фемінізм також є проявом ксенофобії. Спитайте будь-якого адекватного психолога.
У Великій Британії досі цінують старий устрій, коли жінки були жінками (тендітними, ніжними, коханими) а чоловіки — чоловіками (сильними, мужніми та просто «джентльменами»). І що, UK — не Європа?
Ви кажете, що жінки можуть бути всюди? То подивіться на жінок, які через самоствердження у «чоловічих» професіях не можуть нормально виносити та народити дитину. Ще згадайте той факт, що у ісламському суспільстві, де жінки можуть займати різні посади але далеко не всюди їх беруть на роботу, є стабільний приріст населення. А усі «цивілізовані» країни, де усі мають рівні права — демографічну кризу.
Ще згадайте той факт, що у ісламському суспільстві, де жінки можуть займати різні посади але далеко не всюди їх беруть на роботу, є стабільний приріст населення.
2. У нормальних країнах, штибу Норвегії, міністр оборони — головний постачальник збройних сил. Єдине що його цікавить — щоб військові отримували харчування, спорядження, пальне й таке інше. Боєготовність лежить на генеральному штабі, тому жінка-міністр тут не дуже й то аргумент.
Виходячи з усього цього: noddeat не прихильник рівності, а замаскований мізантроп-жінконенависник.
За рік до команди намагалося вступити 2 дівчини і жодного (sic!) хлопця. Наслідки фемінізму?
Цитата: yurchor від 2009-07-21 07:22:36За рік до команди намагалося вступити 2 дівчини і жодного (sic!) хлопця. Наслідки фемінізму?Швидше емо-руху. Хлоп'ята там дуже ніжні та ліниві))) (це тільки версія)Щодо дівчат: чому тільки намагались? Була смуга перешкод в якій ніхто не вижив?
Клацання на вікні при натисканні даного модифікатора призведе до переміщення вікна (ліва кнопка миші), зміні розміру вікна (середня кнопка миші) або виклику меню вікна (права кнопка миші). Операції, що відповідають лівої і правої кнопок, можуть бути змінені з допомогою ключа "mouse_button_resize". Модифікатор можуть бути, наприклад, "<Alt>" або "<Super>". > обмін
volume doesn't implement eject or eject_with_operationтом не підтримує операцію витягування носія або ж витягування з операцією
Може, у Британії 19 століття, не в сучасній точно
так? Ну прошу, де демографічна криза у скандинавських країнах? Чому, попри таку толерантність до ґеїв, там так багато дітей на вулицях? Чи не тому, що там справді існує рівність чоловіків і жінок? Ні, не тому, звісно, ці країни єдині, що мають позитивний приріст населення у всій Європі (в Україні, нагадаю, негативний, хоч і устрій в нас «традиційний»).
Я християнин, якось ісламські цінності мене не дуже надихають. Себто, ісламісти нормальні люди, але в плані прав людини ісламські країни поки що відстають від християнських років на 100. Подивіться, як в Ірані жінки кидаються під кулі, і зрозумійте, що в паранжі їм не дуже подобається ходити.
Зрештою, пані Беназір Бхутто ісламісти вбили незважаючи на величезну підтримку в Пакистані. Не думаю, що є хоч щось, що можна вважати гідним прикладом для наслідування в тих країнах. Хіба що мужність, з якою жінки борються за свої права.
Ну добре, Ізраїль можна згадати, де жінки і чоловіки служать у збройних силах на рівних. І нормально все цілком (за винятком того, що жінки гинуть, чого я, звісно, не бажаю для України).
якраз навпаки, я жінкофіл