Люди! Я працюю віднедавна вчителем інформатики.То я вже на всі компи поставив Лінукс (openSUSE 10.3) і повністю перевів програму навчання на базу вільного програмного забезпечення.І від цього всі (звісно крім Біла Гейтса) тільки виграли! 8-)Учні, коли спробували Лінукс у роботі, то масово почали всі нести носії для копіювання дистрибутиву з метою установки Лінукса вдома. Отак то!!! P.S. Я вважаю, що коли постійно чекати, доки вищі уми у вигляді міністрів освіти будуть чесати потилиці й мудрувати над покращенням освіти, то ми ту освіту в гроб заженемо... Тому потрібно діяти самим і не сподіватися ні на кого більше.
В обговореннях статті Вакарчука на УП я задав йому таке запитання Шановний пане міністре!Чи знайомі Ви з ВІЛЬНИМ програмним забезпеченням, таким як, наприклад, операційна система Linix і багато програм написаних для неї? Чи планує МО сприяти більш широкому вивченню і використанню цього ПЗ в системі освіти? Адже це допомогло б зекономити значні кошти (вільне ПЗ є безкоштовним).
Ні, банити не буду, прост видам зірочку. За підтримку флейму. Вам і topinambur88.
У нас взагалі не освіта, а "псевдоосвіта". Це стосується не тільки інформатики.
Так зробіть її кращою. Інакше, навіщо кричати? В нас погана освіта, медицина, погане ще багато чого. Sandr, наприклад, вже зробив щось поставив ВПЗ у своєму класі. А у вас, бачите, алергія.
Але йти до начальника відділу освіти з конвертом (у якому має лежати $200-300) я бажання не маю.
Я не проти. Але йти до начальника відділу освіти з конвертом (у якому має лежати $200-300) я бажання не маю.