Автор Гілка: Re: Що буде якщо у вас забрати комп'ютер?  (Прочитано 14954 раз)

Pops

• Гість
Re: Що буде якщо у вас забрати комп'ютер?
« Відповідей #60 : 2009-10-28 20:45:54 »
Так... дивимось по логах, хто використовує мої бігборди без попередньої сплати... ;-)
Опля. Він балотується в президенти!

Praporshic

• Гість
« Відповідей #61 : 2009-10-28 21:59:42 »
не слід плутати стратегічні дослідження з фундаментальними. фундаментальна наука ніколи не була в СРСР таємною. Понадто, наукові інститути тоді видавали препринти своїх праць англійською мовою, щоб їх могли читати за кордоном, і розсилали їх.  Першим лавреатом Нобелівської премії з фізики з СРСР був, якщо пам’ять не зраджує, Ландау. Це був теоретик того ж рівня, що і Бор чи Паулі. Більш сучасні — Ґінзбурґ, Абрикосов, теж по суті, дістали Нобеля за дослідження з 70-х років.  До речі, вільно їздити за кордон радянські науковці десь вже в 70-х могли (і аналогічно, запрошувати до себе з-за кордону).
Мабуть я таки потрапив сюди з іншого виміру, де був інший СРСР й таке інше. Фундаментальна наука лишалася таємною, якщо вона хоч якось могла працювати на військових. Віддавали лише те, що не могло бути використане у найближчий час.

А стратегічні дослідження — ну вони і в Африці таємні. Ніхто вас не пустить подивитися на схему «конкорда», це очевидно.
Дадуть. Вона не є таємною. Майже усе, що пішло у серію, перестає бути таємним.

в першу чергу немає поваги один до одного (що видно з цієї теми). за кордоном немає ніяких супер «люксусів», але незнайомі люди там ставляться до тебе так, як у нас до гарних знайомих. отут є чого повчитися.
Думайте про мене що завгодно, але таку людину як ви, я поважати не можу. Нема за що. Тим паче, за неповагу (щоб не сказати більше) до професії, представників якої я поважаю більше за інших. Можете вважати мене середньовічним дикуном, ще кимось, але я поважаю людей, що ладні ціною власного життя захищати моє.

ні, не тому. тому що люди один одного більше поважають, ніж у нас.
Угу. Що ще вигадаєте?

Відсутній cadca

• Письменник
  • дописів: 955
  • free like beer
« Відповідей #62 : 2009-10-28 22:08:12 »
Думайте про мене що завгодно, але таку людину як ви, я поважати не можу. Нема за що.
Перехід на особистості - гілку замикаю.
Ubuntu 20.04/18.04; CentOS 7.x