З.І. Хоча для чого між ними робити вибір? Що-що? У мене не те що дружина - двомісячна доня вже радо усміхається, коли бачить монітор з лінуксом
Піти в армію. Зараз це складно, навіть ще складніше ніж 5 років тому, коли просився я і не взяли. Але там тобі мозок вправлять, і подібних запитань вже не буде. Там хочеш-не хочеш а подорослішати доведеться.
До автора: не треба тобі зараз ані дівчини ані лінукса. Якщо вже так боїшся армії, то хоча б в ліс-гори на тиждень-другий махни. Бажано сам. Направду. Зараз явно виглядає, що тобі треба у своїй голові (без образ) розібратись, а вже потім робити вибір між дівчиною і лінуксом...
ЦитатаЯ дожив до рожевих сопель в балачках на ЛОУ. Слава Шатлворту!Шатлворту - це шо за тип :-?
Я дожив до рожевих сопель в балачках на ЛОУ. Слава Шатлворту!
Цитата: ihor від 2009-10-23 22:45:36ЦитатаЯ дожив до рожевих сопель в балачках на ЛОУ. Слава Шатлворту!Шатлворту - це шо за тип :-?Кажеш убунта стоїть?
В армію? Мене вже не візмуть... вже військовий білет на руках
До автора: не треба тобі зараз ані дівчини ані лінукса.
двомісячна доня вже радо усміхається, коли бачить монітор з лінуксом
От чи варто бити Стасіка... Давай свою фотку сюди, бо вконтакті ж не у всіх акаунт є. І фотку дівчини теж.
І фотку дівчини теж.
Не перетворюйте ЛОУ у вконтакт.
Цитата: Moses від 2009-10-28 12:55:14І фотку дівчини теж.У купальнику ©
От, пане Owl, ви напевно маєте акаунт вконтакті, тож вам і нецікаво. А мені цікаво.
Купальник — не принципово.
Цитата: Moses від 2009-10-28 14:36:40От, пане Owl, ви напевно маєте акаунт вконтакті, тож вам і нецікаво. А мені цікаво.Не маю. Всеодно не цікаво.Цитата: Moses від 2009-10-28 14:38:24Купальник — не принципово.Так-так, можна і без нього.
Забий на дівчину, обирай Linux.От чи варто бити Стасіка... Давай свою фотку сюди, бо вконтакті ж не у всіх акаунт є.І фотку дівчини теж.
У купальнику ©