Опитування

Що думаєте про Chromium OS?

Супер, я на то довго чекав!
0 (0%)
Може й буду використовувати.
1 (7.7%)
Гляну що то, але виглядає щось не те.
10 (76.9%)
Google забув що в них вже Андроїд має браузер.
2 (15.4%)

Проголосувало: 12

Автор Гілка: Забутяйся в свій браузер!  (Прочитано 9812 раз)

Відсутній yurchor

• Видавець
  • дописів: 3636
  • Grateful for our Iron Lung
    • Вікі користувачів KDE
Re: Забутяйся в свій браузер!
« Відповідей #30 : 2009-11-26 14:10:32 »
Взагалі, iМотлох тут нікому не потрібен, забирайтеся до маководів, будь ласка.
Леді, перестаньте брикатися в істериці, ніхто вам маки не пхає, бо мова взагалі про інше. Тільки я-ж кажу, що пані мають проблеми зі слухом, зором та мовою. Певно з мишленням теж, бо якби думали хоча-б одну секунду, то дурниць не плели.
Аргументи будуть, чи в чергове обмежитеся простими образами і ухилянням від відповідей?
Try to reach you before winter comes
Always a place for you in my heart
You're not alone
All used up
I'd give anything to talk to you

Praporshic

• Гість
« Відповідей #31 : 2009-11-26 14:26:52 »
Ну але ти також знаєш що в таких конторах найбільше навантаження на мережу, а софт — звичайні ноди кластерів в основному. Тобто, якщо один вилетить нафіг, то не така й біда. Я-ж говорю про щось такого.
/me вилаявся десь хвилин зо двадцять, десь стільки ж віддихався.
Угу. Там якраз навантаження на залізо, й жодних кластерів, бо у нерозбірливо розробників руки нерозбірливо ростуть. Й замість мізків нерозбірливо.

Взагалі-то System Preferences → Sharing → Remote Login і там поставити галочку, а також вибрати тільки окремих користувачів якщо треба. Робиться за одну хвилину. :-)
Це я вже знайшов. Це була перша річ від якої мене знудило у MacOS.

Safari та iTunes під WinXP — най  тебе вдарить теж. ;D Воно таке велике що я аж зомлів, коли побачив. І вигляд теж... не тойво. Тут однозначно згода: виглядає так само бридко, як і Gnome під маком. :-)
Мене має дуже сильно вдарити, щоб я почав з доброї волі цим користуватись.

Відсутній BM

• Кореспондент
  • дописів: 162
  • SUSE Linux Products GmbH
« Відповідей #32 : 2009-11-26 17:58:52 »
Угу. Там якраз навантаження на залізо, й жодних кластерів, бо у нерозбірливо розробників руки нерозбірливо ростуть. Й замість мізків нерозбірливо.
/me реготав немало.

Welcome to finances world — я тут вже скоро 10 років...  >:(

Нє, ну нормально так це на кластері робиться з паралельними процесами. Але це вже традиційно, що у <censored> FX трейдерів зазвичай наймають <censored> рядомзкитайцями, які потім наприклад ось тут накодюють так, що з 16ти CPU легендарного SPARC використовюється тільки... один і софтяра тільки... 32 біти. Прикол ще-й в тому, що використовують Java 1.4 як... shell, який запускає ліби написані на C++ через Java Native Interface... Короче, я був у шоці. А ще на машині 32G RAM, swap'у взагалі нема (ну в Solaris це звично), а 28G free (звісно).  Приходить <censored> представник і каже купувати ще один V880, бо цього потужності не вистачає...

Добре що мене там не було, бо стілець був би зломаний об його голову.