Той товариш, думку якого було послано під три чорти...
Вистачить, в же того, що він "примусив" мене купити компака, а не ацера, на якому вже стояв лінь (правда то - ноут).
Перша порада новачкам: спочатку спробуйте запускати cmd під віндою і щось нею спробувати корисне зробити (не лише пінг, чи net send). Потім, після роботи вже в терміналі лінукса -- зрозумієте, чому вам вінда не подобається.
Мало? створіть під віндою фіфочку пі пограйтесь в посилання тексту з дного терміналу в інший
Крім того, нема жодної технології (крім розробки вірусів, звичайно), реалізованої під віндою, яку не можливо реалізувати під Лінуксом.
Поза тим, якщо ви встановили MikTEX не для того, щоб написати про те, який він відстій, а для написання дисертації, то раджу встановити також редактор WinEdt. Після цього лізти в консоль вам буде непотрібно, так само, як у випадку Kile.
Вважаю, що Лисовенка треба перевести на Windows
Встановіть краще TeXnicCenter або Texmaker.
Цитата: yurchor від 2009-12-18 20:44:02Встановіть краще TeXnicCenter або Texmaker.Який з них вам більше сподобався (сподіваюсь, ви їх пробували)?Редактор в мене є: Notepad++ там би тільки розібратись, як змінювати директорію його вбудованої консолі і все можна користуватись на ура. Досить сильно нагалує Kate (колись мій страшенно улюблений редактор текстових файлів).