З приводу «Х годин без підзарядки» - сугубо маркетинговий хід. Реальна цифра буде вполовину меншою. Бо виявиться, що там або батарея інша, або нетбук лише грав музику з вимкненим дисплеєм, абощо.З приводу брати чи не брати взагалі - сугубо особиста справа. НМД, ноутбук НЕ придатний для перегляду фільмів (вдома - малий екран; в дорозі - слабкий акумулятор), ігор (незручна клавіатура, малий екран, заблизько дисплей до очей), серйозної роботи (програмування, веб-дизайн, графіка, 3Д - малий екран), набору текстів (незручна клавіатура).Нетбук - взагалі призначений лише для серфінгу в мережі, про що регулярно забувають рекламщики і покупці.Стосовно проблем з залізом - їх немає
А на НЕТбуці відео піде чи заслабкий? І підкажіть, чи в біосі можна вимкнути вінчестер(його живлення) щоб він не споживав енергію, а замість нього флешку з лайв-сд? (в дорозі)
А що являє собою ОС - Ubuntu Netbook Remix? Чим відрізняється від "убунту десктоп"?
А я-б порадив обминати Ельдорадо, Сітікоми та Фокстроти.
А я-б порадив обминати Ельдорадо, Сітікоми та Фокстроти.Чималі площі магазинів прямо в центрі міста - оренда коштує недешево, хто платить? Покупець.Реклама по зомбоящику, в т. ч. прайм тайм. Коштує недешево, платить - він самий.Купа консультатнів та охоронців, що тиняються по приміщенню і більшу частину дня нічого не роблять. З/п у них не велика, але в ціну входить.Постійні грандіозні знижки на різні товари. З якого дива?Ну і постійні скарги на товар.
В основному знаходжу по інетмагазам співвідношення ціна-гарантія. Ніколи не купував ще у супермаркетах. На мою думку вони більш орієнтовані на покупця який приходить і сам не знає що хоче, йому треба показати, щоб консультант, який сам має досить віддалене уявлення про товар запевнив його що це саме воно, те що йому треба. Покупець самогіпнотизуєтсья і всі задоволені.
Та ну, якась аргументація дивна у вас.
факт
От саме з фактів і я починав. Про рекламу, площу та консультантів/охоронців. Додам ще факт, що ціни на девайси, що я порівнював, були завжди вищими у них. Чи ви просто хочете погризтися і зі мною на тему супермаркетів?
Экран 12,1", 1366x768 / AMD Yukon L335 (1,6 ГГц) / RAM 2 ГБ / HDD 320 ГБ / ATI Radeon X1250 / без ОД / LAN / Wi-Fi / Bluetooth / Веб-камера / Linux / 1,7 кгПроцессор:AMD Yukon L335 (1.6 ГГц), двохядерний