Цитата: Cthulhu від 2010-03-24 21:35:10Фотку в купальнику в студію. Знімок приготованої вами вечері теж не завадив би=)ні, так не годиться. 21 століття, гендерна рівність, все таке...
Фотку в купальнику в студію. Знімок приготованої вами вечері теж не завадив би=)
Цитата: noddeat від 2010-03-24 22:24:29Цитата: Cthulhu від 2010-03-24 21:35:10Фотку в купальнику в студію. Знімок приготованої вами вечері теж не завадив би=)ні, так не годиться. 21 століття, гендерна рівність, все таке...Я повинен знати, що це не бородатий адмін з пивним пузом, перед тим як пропонувати руку і серце Інакше може вийти конфуз.
ні, так не годиться. 21 століття, гендерна рівність, все таке...
Цитата: Betty від 2010-03-24 22:12:58лiнукс нiяк не поставлю, ну, то ідеальний привід запросити знайомого лінуксоїда в гості, а далі вже справа техніки.
лiнукс нiяк не поставлю,
Ну і знайомий лінуксоїд прийде в гості і... поставить Лінукс. На цьому все закінчиться.
P.S. «Гендерна»... Тьху. Де ви цих дурних слів набрались? Етер, маратон, катедра... «Вайфа, заклозай дор, бо чідлренята на стріт повиранівають.»* The Hamlet`father shadow занотував у маленьку чорну книжечку ім’я чергового зрадника граматичного нацизму. Як раз після кількох маразматиків з АН.
Любi лiнуксоїди! Чи не потрiбна комусь дружина?)
Цитата: nickat від 2010-03-24 22:25:14 Цитата: Betty від 2010-03-24 22:12:58лiнукс нiяк не поставлю, ну, то ідеальний привід запросити знайомого лінуксоїда в гості, а далі вже справа техніки.Ну і знайомий лінуксоїд прийде в гості і... поставить Лінукс. На цьому все закінчиться.
«Та яке „кохатися“? Ти диви який у мене ноутбук/комп’ютер/монітор/тощо....»
Гендер — нормальне поняття у соціології, вчіть матчастину. Гендер ≠ стать, і замінити його слов’янським словом не можна.
потестити-ох цi новомоднi стандарти дошлюбних вiдносин..) але ж кохання хочеться, а сидючи вдома його не знайдешь.
i, доречi, ще й атеїстка=)
нічого, у вас все ще попереду. Зараз прийдуть адепти Ґенту й почнуть навертати вас на свою віру.