Автор Гілка: Не про лiнукс, але..  (Прочитано 64604 раз)

Відсутній Сергій Лисовенко

• Літератор
  • дописів: 1489
Re: Не про лiнукс, але..
« Відповідей #390 : 2010-05-10 21:17:42 »
А, я зрозумів - Google платний для користувачів Gentoo (цікаво, по чім реквест?). Тому Сергію виявилося дешевше доплатити за OEM кватирки, ніж шукати бюджетну модель без таких (знаходив, до речі, не мало).
Угу, тільки в продажу вона з'явилась пізніше (з сюзьою). І взагалі покупку робив спонтанно під пропарювання мізків товаришем (під новий рік лякав стрибком зеленої мерзоти) - сам би взагалі ніколи не купив. Щоб замінити/потиснути кватирки тепер треба або гіганська флешка, або УСБ дівідюк, бо своїх в нетбуків нема - от і граюсь в ГНУ під офтопом.
Зара Гугл, до речі, платний  >:( бо на телефоні сиджу.
Якщо Лінукс написали студенти - нехай вони під ним і навчаються.

Відсутній piktor

• Видавець
  • дописів: 3396
« Відповідей #391 : 2010-05-10 22:18:31 »
2-4 ГБ не така вже і гігантська - ніде в знайомих позичити не знайдеться? При великому бажанні можна і на 1 ГБ вкластися - Acronis непогано стискує образи, от тільки софт позносити доведеться.
Вцілому, якщо приїдеш в гості з могоричем, можна організувати процес з допомогою мого USB HDD - туди все влізе.
Всим, хто тоне й не знає,
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я не колода,
Попереджаю - я крокодил.

• Літератор
« Відповідей #392 : 2010-05-12 12:46:22 »
З софтознесенням якраз проблема: якщо щось не так стане - погано мені буде. Один біс знає, як відреагує лінь на ту залізяку.
Відюха тпм взагалі якась не енвідіа тачпада назву ніяк запам'ятати не можу (хоч удев з ним розбереться без проблем).
Живчик федори з гігової флешки запускав - там треба щось в ядрі відключати при буті інакше - висне. Працювати працюя, а вайфайку не баче і вирубити її до біса не може.
Втім, бачив як така сама модель з сюзьою працювала, але то було через півроку після покупки (*ляха, як час біжить...)

• Літератор
« Відповідей #393 : 2010-05-14 20:10:39 »
Продовження сабжу можете почитати за цим посиланням:
http://nus.uaforums.net/windows-forever-linux-vt169.html