Автор Гілка: Не про лiнукс, але..  (Прочитано 64610 раз)

Відсутній piktor

• Видавець
  • дописів: 3396
Re: Не про лiнукс, але..
« Відповідей #375 : 2010-04-13 22:36:32 »
По моєму, Мотороли як модем підхоплюються Лінуксом стандартно.
Всим, хто тоне й не знає,
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я не колода,
Попереджаю - я крокодил.

Відсутній Сергій Лисовенко

• Літератор
  • дописів: 1489
« Відповідей #376 : 2010-04-14 12:41:06 »
Тоді доведеться розібратись, як користуватись модемом. Звик шаритись з езернеткою  ;D
Хоча всеодно комусь же треба розібратись з роботою з цигвіном, привчати до нього інших щоб полегшити їм перехід з віндовс на нормальну операційну систему (в мене один кадр весь час зривається з правильної ОС і переходить під POSIX неугодну вікномалювалку).
Flame:
якби в світі GNU щось звалось Windows - мабуть то був би якийсь зачовганий віконний менеджер  ;D
Якщо Лінукс написали студенти - нехай вони під ним і навчаються.

Відсутній piktor

• Видавець
« Відповідей #377 : 2010-04-14 20:02:08 »
Тут на ЛОУ траплялися питання про Мотороли. Шукати ліньки, але, по моєму, десь було. В P2K режимі по моєму так ніхто і не навчився працювати під Лінуксом - moto4lin давно почиває, а от як модем - працює.
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я крокодил.

• Літератор
« Відповідей #378 : 2010-04-14 20:33:49 »
moto4lin наче з 64 розрядами не дружив.

cyg-user

• Гість
« Відповідей #379 : 2010-05-02 14:52:15 »
Тисяча рогатих:
Маю останню версію cygwin. Проте ніяк не вдається розвести нормальний лінуксятник під віндою: то флешка не монтується, то ікси (не вдало вибрали дефолтовий ВМ).
Фе, гидота. Тільки під лінуксом лінуксятник розводити можна (ну і під бздьою та солярісом).

Вжив слово "лінуксятник", бо не знаю як сказати GNU-ятник.

Відсутній Tarasyk

• Дописувач
  • **
  • дописів: 68
« Відповідей #380 : 2010-05-02 20:57:16 »
Цитата
Тисяча рогатих:
Маю останню версію cygwin. Проте ніяк не вдається розвести нормальний лінуксятник під віндою: то флешка не монтується, то ікси (не вдало вибрали дефолтовий ВМ).
Фе, гидота. Тільки під лінуксом лінуксятник розводити можна (ну і під бздьою та солярісом).

Вжив слово "лінуксятник", бо не знаю як сказати GNU-ятник.

Само собою: "Святим по грішному" і от вам результат.. ;D

• Літератор
« Відповідей #381 : 2010-05-10 11:21:34 »
Користування віндою можливе лише з використанням цілої купи платних зовнішніх утиліт.
Як взагалі вд неї можна чогось доброго очікувати, коли вона не призначена ля роботи?
Будь який дистр ліня можна використовувати одразу після установки (для бінарного - менше години після впихання оптичного носія до приводу ;) ).
Після установки вінди ви навіть KDE запустити не зможете, офісу в ній взагалі ніякого нема (доплатите пару зелених штук - буде). Все, що там з нуля можна - переглядати відео та розкладати косинку - достойне використання комп'ютера...

Відсутній noddeat

• Кореспондент
  • дописів: 197
« Відповідей #382 : 2010-05-10 13:04:21 »
Користування віндою можливе лише з використанням цілої купи платних зовнішніх утиліт.
Як взагалі вд неї можна чогось доброго очікувати, коли вона не призначена ля роботи?
Будь який дистр ліня можна використовувати одразу після установки (для бінарного - менше години після впихання оптичного носія до приводу ;) ).
Після установки вінди ви навіть KDE запустити не зможете, офісу в ній взагалі ніякого нема (доплатите пару зелених штук - буде). Все, що там з нуля можна - переглядати відео та розкладати косинку - достойне використання комп'ютера...
кому ви що намагаєтеся довести, Сергію? я вас не розумію, чесно. Це ніби ЛОУ, тут всі користуються лінуксом. То навіщо цей необґрунтований флейм?

Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"

• Літератор
« Відповідей #383 : 2010-05-10 13:23:27 »
Як навіщо?
А як же інакше затролити сюди користувачів Pops, Soft?
Он в Попса крім дебіана ще сімка є і він хвалився якоюсь навороченою консоллю, вбудованою в офтопік.
Крім того, представник дрібнософту мав доповідь на OSDN  - раптом його і сюди погодувати троля занесе ;)

• Літератор
« Відповідей #384 : 2010-05-10 13:29:01 »
Тьху,лише щойно згадав: це ж я зараз під віньхрюшою сиджу. Просто вогнелис мило замаскував від мене цей прикрий факт.

Відсутній piktor

• Видавець
« Відповідей #385 : 2010-05-10 16:03:42 »
Сергію, невже Google також платний для користувачів кватирок?  ;D
Disclaimer
Вношу пропозицію додати до правил пункт про завідомо неправдиву інформацію. Під кватирки працює купа безкоштовних і, навіть, вільних софтин. Зокрема, я користую ООо, Pidgin, Bluefish, InfraRecorder (проста писалка дисків, рівня Brasero чи GnomeBaker), Free Commander (їжаку ясно, що він робить), GIMP та Inkscape врешті-решт. VLC наш рідний там є.
« Змінено: 2010-05-10 16:06:27 від Piktor »
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я крокодил.

• Літератор
« Відповідей #386 : 2010-05-10 20:10:49 »
Ну нечітко сформулював думку - нема чого правила змінювати  ;)
Більшість названих вами утиліт є під і без того безкоштовним Лінуксом, при чому, з коробки, а не з дозакачкою. Тобто про них взагалі можете забути - якщо користуєтесь лише тими утилітами то на біса ставили вінду? Мабуть, що вінду ставили для дрібнософт платнофісу, адобе фото покупки (за купу зелені) та тому подібного.
/me наставив софту під GNU на нав'язану вінду, а не добровільно куплену.
Отже якщо перефразувати сказане вище за принципом повної відповідності правді:
Вінду є сенс купувати лише якщо у вас є бажання дурно викинути іще гроші. Ну а якщо її же нав'язали - то так і бути... доводиться якось переводити її на GNU софт.

Відсутній tarasian666

• Графоман
  • дописів: 464
  • нульовий біт це також біт
« Відповідей #387 : 2010-05-10 20:23:31 »
в мене вінда тільки для adobe audition бо один тлумок записав саме в тій програмі....
Kernel alive - куди поділи цю "фразу" в новому ядрі?

Відсутній piktor

• Видавець
« Відповідей #388 : 2010-05-10 20:41:23 »
Більшість названих вами утиліт є під і без того безкоштовним Лінуксом, при чому, з коробки, а не з дозакачкою.
Так, бо дозакачкою є весь Лінукс - якщо брати дистр на 1CD - так там всеодно треба доставляти із онлайн-репозиторія, якщо на 1DVD - так там добра половина пакунків непотрібна конкретному користувачеві, але-ж половину iso-шника ви не скачаєте.
До речі, Сергію, ви користуєтеся Gentoo, там то все з дозакачкою.
/me наставив софту під GNU на нав'язану вінду, а не добровільно куплену.
А, я зрозумів - Google платний для користувачів Gentoo (цікаво, по чім реквест?). Тому Сергію виявилося дешевше доплатити за OEM кватирки, ніж шукати бюджетну модель без таких (знаходив, до речі, не мало).
« Змінено: 2010-05-10 20:46:22 від Piktor »
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я крокодил.

Відсутній tarasian666

• Графоман
  • дописів: 464
  • нульовий біт це також біт
« Відповідей #389 : 2010-05-10 21:02:20 »
А, я зрозумів - Google платний для користувачів Gentoo (цікаво, по чім реквест?)..
;D ;D ;D ;D ;D
Kernel alive - куди поділи цю "фразу" в новому ядрі?