Цитата: Комуніст Поділля від 2010-06-01 17:43:40І починати треба, звичайно, з локалізації KDE. Я завжди відчував, що з ним щось недобре. Смерть оKупантам!Товстенько Підіть потренуйтесь на LOR, там таких люблять.
І починати треба, звичайно, з локалізації KDE. Я завжди відчував, що з ним щось недобре. Смерть оKупантам!
В підсумку я так вважаю, що українська спільнота лінуксоїдів є самодостатньою організацію, яка сма може вирішувати нещалежно від держави певні питання. Зокрема які свята святкувати, без зазирання через плече, а що ж там сьогодні каже наша держава чи президент чи міністр якийсь.
Аргумент вважаю абсурдним.
Добре, Vitre, я не буду тут нічого зачіпати - поки ця дискусія буде в розумних рамках.Моє незадоволення з цього приводу має імперативне підґунтя - мали місце флейми, що починалися приблизно так-же. Попередні пару дописів вже явно вийшли в сторону КДБ, колишніх та нинішніх політиків.
Добре, Vitre, я не буду тут нічого зачіпати - поки ця дискусія буде в розумних рамках.
Умовно. На тиждень.
...всі хутко накидаємося на Авгієві стодоли неперекладеного і доводимо свої переконання конкретною роботою...
Однако. Відкрию дві страшні таємниці: українські лінуксоїди не є організацією
2.2. Об'єднання людей, суспільних груп, держав на базі спільності інтересів, мети, програми дій і т. ін. // Сукупність людей, груп, об'єднаних для досягнення якої-небудь мети, вирішення якого-небудь завдання на основі принципів поділу праці, поділу обов'язків та ієрархічної структури
Вам, видимо, невідомо, що дехто може використовувати вільне програмне забезпечення не тільки для того, щоб потішити свої комплекси, а й для реальної роботи.
Також вам явно невідомий той факт, що роботодавець зобов'язаний відпускати співробітників на період визначених державою вихідних.
А ви пропонуєте підправити локалізацію програми з комерційним призначенням відповідно своїх власних політичних уподобань, навіть не подумавши про те, що це може створити комусь незручності.
І наостанок. Не подобається курс нинішнього уряду - чекайте виборів, чи йдіть на майдан, чи вступайте в партію з близькою по духу вам програмою. Висловлювати свою принциповість і ідейність треба там, а сюди не за цим ходять.
...Дня пабєди ...
я не пропоную вилучити з календаря «День перемоги»,.. ...Бо що дає вилучення? Скажімо, вилучимо ми з Вікіпедії статтю про «День перемоги». Всі відразу припинять святкувати? Навпаки, стаття потрібна.
І в ній має бути розказано, що це таке, чому воно святкувалося в Україні й чому не має святкуватися.
А де Ваші аргументи? Ви розповіли, чому це «свято» не є українським? Ви навели факти з історії України? Ви запропонували щось замість? Я розумію (сподіваюся) Вашу позицію щодо «Дня перемоги». І підтримую.
Пан yurchor запитував поради у спільноти щодо календаря. Уявімо для прикладу, що він знає лише совєтську версію «Дня перемоги». Яку корисну інформацію він здобуде з Ваших агресивних криків?
Отже, ви проти цього свята, нав'язаного комуняками. Власне, ви не любите комуняк, тут питань немає. А як щодо предмету свята - факту перемоги на фашистами? Тут яка ваша думка?