У кожного своя натура і звички, комусь подобається, а мені просто не зрозуміло. Навіщо витрачати час на сповіщення всіх, що ви у чудовому (поганому) настрої, слухаєте <підставити улюблену композицію> і прямуєте <підставити місце>? Нагадує типове «альо» нового століття: «тиде?» Усмішка по вуха
а нащо взагалі спілкуватися? хай всі говорять тільки про компіляцію ядра лінукса та прийменники у ірландській мові.
Цитата: noddeat від 2010-03-26 14:51:14а нащо взагалі спілкуватися? хай всі говорять тільки про компіляцію ядра лінукса та прийменники у ірландській мові.Ви на чужині, мабуть вам важко знайти з ким поспілкуватися. Я кожного дня спілкуюся з ким захочу (іноді цього спілкування буває аж занадто). І для цього комп’ютер не потрібен.
Навіщо витрачати час на сповіщення всіх, що ви у чудовому (поганому) настрої, слухаєте <підставити улюблену композицію> і прямуєте <підставити місце>? Нагадує типове «альо» нового століття: «тиде?»
Сам користуйюсь жуйкою - сервісом мініблогів на основі джабберу. Автором проекту, до речі, є наш співвітчизник з Запоріжжя.
Але, уявіть ситуацію: ви знайшли цікавий лінк, новину, статтю і т.д. і хочете поділитись зі своїми друзями.
Сабж не потрібен. Хіба для графоманів-склеротиків: хочеться писати, а слова до купи не туляться — то написав два речення, і задоволений собою, як імпотент після сексуальних фантазій.Люди, яким є що сказати, або пишуть статті/книжки, або заводять нормальні блоги.
маячня. У мене є нормальний блог, і статті теж є. от для книжок, правда, лінивий я занадто. але це не заважає мені дописувати в твіттер. обмеження у 140 символів — чудовий мотиватор формулювати думки коротко. До речі, CERN має свою власну твітерову стрічку, де одним реченням постить про поточний стан Великого зіштовхувача гадронів (twitter.com/cern)
твітерову стрічку,
Люди, яким є що сказати, або пишуть статті/книжки
маячня. У мене є нормальний блог, і статті теж є. от для книжок, правда, лінивий я занадто. але це не заважає мені дописувати в твіттер.
обмеження у 140 символів — чудовий мотиватор формулювати думки коротко.
От зараз я хочу сказати своїм друзям що сьогодні гарний день і не погано було б зустрітись і випити по келиху пива. /me Пішов писать книжку з цього приводу.