Від себе (як автора перемикалки в KDE) лише додам, що вже давно маю бажання відмовляти звітам про помилки з (К)Ubuntu, оскільки значна частка проблем йде через кривизну (або відрихтованість) збірки.
до чого це може призвести?
І не нам його судити.
Так, але ж наче одну справу робимо.
ЦитатаТак, але ж наче одну справу робимо.Так, але до неї добрались маркетологи і вона вже перестала бути системою для людей.
ну, 10.04 мені подобається наразі. я навіть розібрався, як повимикати ці довбані індикатори. Але, звичайно, якщо те, що написано, буде правдою, то це жах.
Через те що всі ці рюшечки заторможують систему.
Нема наразі жодної причини юзати старий Ґном
Від себе (як автора перемикалки в KDE) лише додам,
Цитата: DalekiyObriy від 2010-08-24 19:55:30Від себе (як автора перемикалки в KDE) лише додам,Ну якщо вже тема в балачках, то питання про болюче.kkbswitch не підтримується в kde4, щоб його встановити довелося бібліотеки тягнути з 2009.1. От мені і стало цікаво, що перше станеться: хтось відродить kkbswitch чи в kde4 такі зроблять нормальний індикатор?
Як автор перемикалки в KDE, мушу зазначити, що користувачів відкритих програм, які пишуть «яке фуфло», «де нормальний індикатор?» і «куди котиться ВПЗ/світ?» в інеті вистачає,
Останнім часом я все більше поважаю людей, які мають здібність і не лінуються написати нормальний звіт про ваду, бо таке враження, що відсоток їх падає.
Отож це ваш вибір: тягнути щось з 2009.1, сидіти і з подивом стежити за плином подій, виливати свій сум на форумах чи, якщо не можете самі написати латку з виправленням, то хоча б вказати, що саме там працює не так.
Цитата: DalekiyObriy від 2010-12-01 20:34:29Як автор перемикалки в KDE, мушу зазначити, що користувачів відкритих програм, які пишуть «яке фуфло», «де нормальний індикатор?» і «куди котиться ВПЗ/світ?» в інеті вистачає,Ну я не так сказав взагалі то.
Цитата: DalekiyObriy від 2010-12-01 20:34:29Останнім часом я все більше поважаю людей, які мають здібність і не лінуються написати нормальний звіт про ваду, бо таке враження, що відсоток їх падає.Я пагано знаю англійську, щоб написати звіт. Але якщо ви скажите, що такі звіти можна відправляти на будь якій мові, то відсоток здібних людей виросте.
Цитата: DalekiyObriy від 2010-12-01 20:34:29Отож це ваш вибір: тягнути щось з 2009.1, сидіти і з подивом стежити за плином подій, виливати свій сум на форумах чи, якщо не можете самі написати латку з виправленням, то хоча б вказати, що саме там працює не так.В режимі Лише індикатор я не можу вибрати пункта як має діяти розкладка: Глобально, Стільниця, Программа, Вікно. В kkbswitch я можу вибрати (окрім стільниці). Це саме головне, чого не вистачає.
А решта незначнє, а саме вибрати тільки прапор (без кода), або змінити прапор, незмінюючи розкладку (може я туди хочу герб впихнути...).
P.S. Вибачте, якщо щось не так.