Автор Гілка: Куріння  (Прочитано 6532 раз)

Відсутній Re.

• Загальний модератор
  • Літератор
  • дописів: 1898
Re: Куріння
« Відповідей #60 : 2011-04-16 13:38:59 »
Цитата
як розкрутити ЛОУ.
А чи воно потрібно? Набіжать тролі.
Заробимо на рекламі тютюнових виробів, заодно й плюсометом постріляю, бо той пилом уже припав, але зізнаюсь, що інколи для шановного r00t x таки розігріваю. ::)

Відсутній tech

• Письменник
  • дописів: 586
  • Гигик
« Відповідей #61 : 2011-04-17 00:40:27 »
Закрийте гілку. Засмічує "останні повідомлення".

Відсутній Re.

• Загальний модератор
  • Літератор
  • дописів: 1898
« Відповідей #62 : 2011-04-17 01:00:25 »
Це ж балачка й правил не порушує. А ваша причина, даруйте, несерйозна.

buka

• Гість
« Відповідей #63 : 2011-04-17 15:38:42 »
200 last/ В чому питання? [smiley=mr47_04.gif] [smiley=am2.gif] [smiley=17.gif] [smiley=20.gif]

Відсутній tech

• Письменник
  • дописів: 586
  • Гигик
« Відповідей #64 : 2011-04-17 16:32:15 »
Гаразд. Самі напросилися. (Маю трохи часу пояснити своє ставлення до цього питання.)

Філософу: ніякого самобичування. Почитайте медичні статті про куріння замість поетизувати його. Погано впливає на мозок, судинну систему, серце, печінку - усе. Звичайно, можна сказати "кури в міру". Але, як всякий наркотик, куріння втягує і вимагає збільшення дози. Як і з іншими наркотиками, звикання носить досить індивідуальний характер. Хтось може курити вряди-годи, а комусь трьох пачок на день не стає. Тут - як повезе.

Кинути курити - це дійсно дуже особисте питання, яке людина повинна сама для себе вирішити.

Юним піонерам, "борцям з курінням". Вам промивають мозок так званими "антитютюновими кампаніями". Насправді - це технологія банального пограбування частини населення. Спочатку "підігрівають" суспільну думку, а потім підвищують акцизи на тютюнові вироби. (Надивився цього в Америці.) Досить підла тактика, оскільки в результаті такої "боротьби за здоров'я населення", курці вимушені переходити на дешевші (а отже і гіршої якості) сигарети. Тільки одиниці насправді відмовляються від куріння через це. (Впевнений, що соціологічні дослідження, якби вони проводились, підтвердили б мої припущення.)

Пам'ятаєте - особисте питання? Тут як на лакмусовому папірці проявляються загальні тенденцї нашого суспільства, де панує примус, а не переконання.

Вистачить наразі. До Лінукса це ніяк не стосується.

Відсутній noddeat

• Кореспондент
  • дописів: 197
« Відповідей #65 : 2011-04-24 01:31:43 »
Цитата
Юним піонерам, "борцям з курінням". Вам промивають мозок так званими "антитютюновими кампаніями". Насправді - це технологія банального пограбування частини населення. Спочатку "підігрівають" суспільну думку, а потім підвищують акцизи на тютюнові вироби. (Надивився цього в Америці.) Досить підла тактика, оскільки в результаті такої "боротьби за здоров'я населення", курці вимушені переходити на дешевші (а отже і гіршої якості) сигарети. Тільки одиниці насправді відмовляються від куріння через це. (Впевнений, що соціологічні дослідження, якби вони проводились, підтвердили б мої припущення.)
ті, хто переходять на дешевші цигарки замість того, щоб курити рідше, хто їм винен? Маю знайомих, що кинули/обмежили себе в курінні після переїзду в країни, де цигарки справді дорогі (Японія, скандинавські країни, Ізраїль). В Україні цигарки безкоштовні, і підвищення акцизу не завадить. Не забуваємо, що в нас публічна служба охорони здоров’я, а курці більше схильні хворіти на всякі неприємні речі, отже, хай фінансують своє лікування.
Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"

Відсутній peinguin

• Літератор
  • дописів: 1419
« Відповідей #66 : 2011-04-24 10:20:21 »
треба жертвувати. сьогодні курці передохнуть, зате діти не куритимуть.

Відсутній modeus

• Графоман
  • дописів: 278
  • openSUSE 11.4
« Відповідей #67 : 2011-04-24 11:24:43 »
Не всі переходять на дешеві цигарки, дехто починає вирощувати свій тютюн.
Також вважаю, що ці підняття акцизів - виключно щоб набити кишені грошима, а не заради здоров'я населення. Все як завжди.

З. І. З моїх знайомих жоден не кинув курити. Або курять дешеві, або просто витрачають більше грошей.
« Змінено: 2011-04-24 11:26:56 від modeus »
Expectavimus lucem... Et esse tenebrae

buka

• Гість
« Відповідей #68 : 2011-04-25 22:19:47 »
Ціни на цигарки знижуються. Та тільки незнаю чи радіти, чи плакати. Я купував *** по 8,50, тепер вони коштують 7,50.
---
Чому так я не знаю. Можливо то тільки в нас  в селі, але ж навіть на пачці вілруковано ціну 7,50.

buka

• Гість
« Відповідей #69 : 2011-04-25 22:27:17 »
треба жертвувати. сьогодні курці передохнуть, зате діти не куритимуть.
Не погоджуюсь. Категорично не погоджуюсь!!!
Курці (в тому числі і особи жіночої статі)  повиздихають - дітей стане менше, бо нікому буде їх робити.
Діти також повиздихають, тому що зараз дуже мало діток які не курут та не вживають алкоголь, або чимсь дихають з бутилок (я про діток, яким більше 10 років). Це у мене в селі так. Я не знаю як у вас.

Відсутній piktor

• Видавець
  • дописів: 3396
« Відповідей #70 : 2011-04-25 22:41:43 »
Не повиздихають, бо це не вигідно тютюновим компаніям.
Всим, хто тоне й не знає,
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я не колода,
Попереджаю - я крокодил.

idontremember

• Гість
« Відповідей #71 : 2011-04-25 22:55:08 »
Не повиздихають, бо це не вигідно тютюновим компаніям.
:'( так же само, як і фармацефтам* - придумати "таблетку від старості", або лікарям - вилікувати людину (бо вони лікують тільки окремі органи!!!).
---
* - очевидно що помилка в цьому слові  :-/
« Змінено: 2011-04-25 22:56:08 від idontremember »

Відсутній v.2.1

• Письменник
  • дописів: 639
« Відповідей #72 : 2011-04-27 18:58:13 »
Хай курять, тільки там де вони нікому не заважатимуть.