Автор Гілка: Куріння  (Прочитано 6535 раз)

Відсутній Re.

• Загальний модератор
  • Літератор
  • дописів: 1898
Re: Куріння
« Відповідей #45 : 2011-04-15 15:19:14 »
А я, блін, думаю, як же мені одночасно вдається бути і розумним, і красивим!
Перехідний вік — то не патологія. Молодість пройде.
Ги-ги. В нашій країні палять в основному чоловіки без вищої освіти та жінки з вищою освітою (або ті, що навчаються). У жінок з вищою освітою щось не так з головою?  ;D
У бурсах дівки смалять тільки так. Часто проходжу мимо навчального закладу майбутніх молодших лікарів…

Відсутній modeus

• Графоман
  • дописів: 278
  • openSUSE 11.4
« Відповідей #46 : 2011-04-15 16:13:00 »
Пригадую, що коли навчався в універі, то в групі відсоток особин жіночої статі, що курили був більший, ніж чоловічої. Такі справи.
Expectavimus lucem... Et esse tenebrae

Відсутній peinguin

• Літератор
  • дописів: 1419
« Відповідей #47 : 2011-04-15 17:13:41 »
В нас практично ніхто не курить. Дехто за 4 курси кинули.

Філософ

• Гість
« Відповідей #48 : 2011-04-15 18:23:51 »
Некурці не уявляють, що втрачають.

Не знають, яка це неземна насолода - сигарета, викурена після тяжкої роботи; не здогадуються, як це прекрасно - сивий димок в ранковому повітрі; не відають про розкіш спокійної розмови за склянкою бренді, яка тече в такт диму від сигар...

А смак пошуку, коли вирішуєш складну задачу і куриш безперестанку?

А одна сигарета на двох, викурена в ліжку з коханою після чергового любовного шаленства?

Спитаєте мене, який смак має перемога? Я скажу. Це смак тютюну.

Куріння - це для людей неординарних і впевнених у собі. Людей, яких не підкупити смішною і кон'юнктурною антитютюновою кампанією; які не йдуть за масою, а ведуть її за собою.

Це неможливо описати, це потрібно відчути. Приєднуйтесь, і все зрозумієте.

Відсутній Ign1111

• Письменник
  • дописів: 829
  • Linux 4ever!
« Відповідей #49 : 2011-04-15 20:04:29 »
Некурці не уявляють, що втрачають.

Авжеж не уявляють. Вони втрачають одишку, огидний запах, жовті зуби, обсмалені руки та прогорілий одяг, хронічний кашель та блювотиння, що підступає до горла.

Це неможливо описати, це потрібно відчути. Приєднуйтесь, і все зрозумієте.

Дякую, ледь здихався... Взагалі, то хотів спочатку прокоментувати всі "переваги", але подумав і вирішив, що мені щось ліньки писати. Можу тільки додати, що головне, що ви втрачаєте, коли палите це час та здоров'я.
« Змінено: 2011-04-15 20:05:38 від Ign1111 »
Linux. The future is open.

buka

• Гість
« Відповідей #50 : 2011-04-15 20:06:53 »
Off-topic:
...
"Покажіть мені адектватного троля..."

Філософ

• Гість
« Відповідей #51 : 2011-04-15 23:04:44 »
Авжеж не уявляють. Вони втрачають одишку, огидний запах, жовті зуби, обсмалені руки та прогорілий одяг, хронічний кашель та блювотиння, що підступає до горла.
Всі ці проблеми можна отримати і без куріння. Як правило, вони елементарно усуваються, якщо людина слідкує за собою. Незалежно від того, курить вона чи ні.

"Одишка"? Куріння ні в якій мірі не заважає займатись фізичними вправами. Запах? Легко отримати просто наївшись часнику - я не кажу вже про ряд шлунково-кишечних розладів, що можуть спровокувати куди жахливіший букет. Жовті зуби? Цей наліт (навіть якщо його не зчищати) нешкідливий, а от шоколад справді руйнує емаль. Кашель і блювотиння? Може, просто варто вилікувати інші хвороби, а заодно знати міру в задоволеннях?

Дякую, ледь здихався... Взагалі, то хотів спочатку прокоментувати всі "переваги", але подумав і вирішив, що мені щось ліньки писати. Можу тільки додати, що головне, що ви втрачаєте, коли палите це час та здоров'я.
Якщо вам раптом заборонили палити лікарі - це зрозуміло. Протипоказання трапляються, але ж не треба так явно проектувати свій дискомфорт і реакцію заперечення. Це все одно, що людина, якій заборонили їсти м'ясо, починає розповідати про трупоїдів і замородованих звіряток. Я таке вже бачив, і, даруйте, ваша реакція дуже схожа.

Відсутній piktor

• Видавець
  • дописів: 3396
« Відповідей #52 : 2011-04-15 23:31:17 »
Людей, яких не підкупити смішною і кон'юнктурною антитютюновою кампанією;
Напалм, камерад!
Всим, хто тоне й не знає,
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я не колода,
Попереджаю - я крокодил.

Відсутній Ign1111

• Письменник
  • Linux 4ever!
« Відповідей #53 : 2011-04-15 23:44:14 »
Якщо вам раптом заборонили палити лікарі - це зрозуміло.

Ні, лікарі не заборонили.

Я таке вже бачив, і, даруйте, ваша реакція дуже схожа.

Ні, це те, до чого приходять всі курці, і моя відраза тут ні до чого. Ваша реакція схожа на реакцію ошуканих людей. Так яскраво описувати огидну звичку, шукаючи виправдання в так званих "задоволеннях", може або ошуканий, або професійний рекламіст. Я жодного курця зі стажем не знаю, який би не мріяв би кинути палити. Доречі, я також люблю сивий димок в ранковому повітрі, тільки не від тютюну, а від розпаленого вогнища на рибній ловлі, або в поході...

P.S. Як ви нас так швидко знайшли? Мені більш цікаво було б поспілкуватися з лінуксоїдами, а не з першим потрапившим тролем...
« Змінено: 2011-04-15 23:45:44 від Ign1111 »

Відсутній piktor

• Видавець
  • дописів: 3396
« Відповідей #54 : 2011-04-15 23:50:14 »
Мені більш цікаво було б поспілкуватися з лінуксоїдами, а не з першим потрапившим тролем...
Одне другому не заважає.
Всим, хто тоне й не знає,
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я не колода,
Попереджаю - я крокодил.

Філософ

• Гість
« Відповідей #55 : 2011-04-16 00:06:16 »
Ні, лікарі не заборонили.
Я радий це чути. Але звідки тоді стільки негативу?

Ні, це те, до чого приходять всі курці, і моя відраза тут ні до чого. Ваша реакція схожа на реакцію ошуканих людей. Так яскраво описувати огидну звичку, шукаючи виправдання в так званих "задоволеннях", може або ошуканий, або професійний рекламіст. Я жодного курця зі стажем не знаю, який би не мріяв би кинути палити. Доречі, я також люблю сивий димок в ранковому повітрі, тільки не від тютюну, а від розпаленого вогнища на рибній ловлі, або в поході...
Ви вважаєте мене ошуканим? Що ж... ви таки праві. Я справді обманюю себе, що люди здатні зрозуміти радості і насолоди життя у всіх його проявах.

Хіба ж не цікаво? В цій гілці купа негативних емоцій - від легкого презирства некурців по відношенню до любителів тютюну, аж до самобичування курців. І тільки я намагаюсь переконати присутніх, що життю варто радіти у всіх його проявах. Куріння просто одна з маленьких радостей. Без нього, звісно, можна обійтись, не для всіх вона підходить. До того ж, покинути курити справді просто.

Тут хтось у гілці згадував "легкий спосіб кинути палити". Це справді хороший твір. Я його колись прочитав, але курити не кинув свідомо. Чому? Тому що я не маю почуття вини, через яке "курці зі стажем мріють кинути". Але такі комплекси, якщо вони є, теж безвідносні до факту куріння.

P.S. Як ви нас так швидко знайшли? Мені більш цікаво було б поспілкуватися з лінуксоїдами, а не з першим потрапившим тролем...
Я не рекламщик, не лінуксоїд і не троль. Просто випадково натрапив на цей сайт через гугл.

Відсутній Re.

• Загальний модератор
  • Літератор
  • дописів: 1898
« Відповідей #56 : 2011-04-16 08:07:13 »
"Одишка"? Куріння ні в якій мірі не заважає займатись фізичними вправами.
Так-так, а твердіння артерій і, як наслідок, збільшення навантаження на серце — це дурниця?
Просто випадково натрапив на цей сайт через гугл.
Серйозно? Я здається знаю, як розкрутити ЛОУ.

Відсутній modeus

• Графоман
  • дописів: 278
  • openSUSE 11.4
« Відповідей #57 : 2011-04-16 08:25:50 »
Цитата
як розкрутити ЛОУ.
А чи воно потрібно? Набіжать тролі.
Expectavimus lucem... Et esse tenebrae

Відсутній Ign1111

• Письменник
  • Linux 4ever!
« Відповідей #58 : 2011-04-16 09:23:19 »
До того ж, покинути курити справді просто.

Це байка. Для курців навіть проблеми зі здоров’ям не може примусити кинути.

r00t x

• Гість
« Відповідей #59 : 2011-04-16 13:31:49 »
Цитата
як розкрутити ЛОУ.
А чи воно потрібно? Набіжать тролі.
1 - навіщо крутити ЛОУ, Краще садіь та крутіь самосад, бо цигаоки все дорожчають та дорожчають...
2 - Так ми ж тута  ;D (тобто я тута - і мене одного вистачить!)* Викликали?
---
* - але у мене є інші справи (та і подоросліщав я тріхо, так що то вже справа не для мене).І без мене Хвілософа вистачає.