А я, блін, думаю, як же мені одночасно вдається бути і розумним, і красивим!
Ги-ги. В нашій країні палять в основному чоловіки без вищої освіти та жінки з вищою освітою (або ті, що навчаються). У жінок з вищою освітою щось не так з головою?
Некурці не уявляють, що втрачають.
Це неможливо описати, це потрібно відчути. Приєднуйтесь, і все зрозумієте.
...
Авжеж не уявляють. Вони втрачають одишку, огидний запах, жовті зуби, обсмалені руки та прогорілий одяг, хронічний кашель та блювотиння, що підступає до горла.
Дякую, ледь здихався... Взагалі, то хотів спочатку прокоментувати всі "переваги", але подумав і вирішив, що мені щось ліньки писати. Можу тільки додати, що головне, що ви втрачаєте, коли палите це час та здоров'я.
Людей, яких не підкупити смішною і кон'юнктурною антитютюновою кампанією;
Якщо вам раптом заборонили палити лікарі - це зрозуміло.
Я таке вже бачив, і, даруйте, ваша реакція дуже схожа.
Мені більш цікаво було б поспілкуватися з лінуксоїдами, а не з першим потрапившим тролем...
Ні, лікарі не заборонили.
Ні, це те, до чого приходять всі курці, і моя відраза тут ні до чого. Ваша реакція схожа на реакцію ошуканих людей. Так яскраво описувати огидну звичку, шукаючи виправдання в так званих "задоволеннях", може або ошуканий, або професійний рекламіст. Я жодного курця зі стажем не знаю, який би не мріяв би кинути палити. Доречі, я також люблю сивий димок в ранковому повітрі, тільки не від тютюну, а від розпаленого вогнища на рибній ловлі, або в поході...
P.S. Як ви нас так швидко знайшли? Мені більш цікаво було б поспілкуватися з лінуксоїдами, а не з першим потрапившим тролем...
"Одишка"? Куріння ні в якій мірі не заважає займатись фізичними вправами.
Просто випадково натрапив на цей сайт через гугл.
як розкрутити ЛОУ.
До того ж, покинути курити справді просто.
Цитатаяк розкрутити ЛОУ.А чи воно потрібно? Набіжать тролі.