Автор Гілка: Чи безпечно брати нетбук в електричку [трамвай, тролейбус]?  (Прочитано 4192 раз)

Відсутній Yury_Bulka

• Графоман
  • дописів: 440
  • муз́ика
Щось мене це трохи насторожує: величезні електромотори... Електромагнітні поля на вінчестер ніяк не вплинуть? Ніби люди трамваями катаються з лептопами, але хто його зна... Наперед дякую.

P.S. На жаль, фізику я знаю препогано, вивчав цей предмет лише у школі, але там все зводилось до зазубрювання розв’язків до завдань, фактично антиосвіта... Треба самостійно вивчати, але поки що нема коли... :-/
http://freeUser.org.ua/ — колективний досвід із застосування вільних програм

Відсутній peinguin

• Літератор
  • дописів: 1419
Мені здається, що ні.
Не бачу причин думати інакше.
Вагон же залізний.
Практично як клітка Фарадея.
Вікна то є, але я б на вашому місці не морочив собі голови.
« Змінено: 2012-06-08 07:21:19 від peinguin »

r00t x

• Гість
 :-/ Самі їздете - за власне тіло не хвилюєтесь, а за залізяку чомусь хвилюєтесь. Хм-м... дивно0!

r00t x

• Гість
Небезпека в тому, що ноут можуть викрасти фарадейні злодії  ;D

Відсутній piktor

• Видавець
  • дописів: 3396
Практично як клітка Фарадея.
Мобільний зв’язок працює; GPS, навіть, працює — дірявенька щось ця клітка Фарадея.
:-/ Самі їздете - за власне тіло не хвилюєтесь, а за залізяку чомусь хвилюєтесь. Хм-м... дивно0!
+1
Всим, хто тоне й не знає,
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я не колода,
Попереджаю - я крокодил.

Відсутній peinguin

• Літератор
Взагалі-то так. Але час від часу ні.

Відсутній Re.

• Загальний модератор
  • Літератор
  • дописів: 1898
Усе просто: берете компас і перевіряєте, чи він справно працює в тролейбусі. Якщо є певні відхилення, тоді вплив магнітного поля на ваш жорсткий диск негативний. :D

Відсутній Yury_Bulka

• Графоман
  • дописів: 440
  • муз́ика
Дякую усім за відповіді! Цього разу, мабуть, не братиму нетбук в електричку, потерплю вже якось два дні... :)
http://freeUser.org.ua/ — колективний досвід із застосування вільних програм

Відсутній peinguin

• Літератор
Мені здається більшість голосів "за" нетбук в електричці.

Відсутній Дмитро Редчук

• Кореспондент
  • дописів: 104
Але два дні можна й відпочити  ;)
«Критика має бути конструктивною. Інакше вона деструктивна» ©
Щось не так? — Зроби так.

Відсутній peinguin

• Літератор

Відсутній noddeat

• Кореспондент
  • дописів: 197
Щось мене це трохи насторожує: величезні електромотори... Електромагнітні поля на вінчестер ніяк не вплинуть? Ніби люди трамваями катаються з лептопами, але хто його зна... Наперед дякую.

P.S. На жаль, фізику я знаю препогано, вивчав цей предмет лише у школі, але там все зводилось до зазубрювання розв’язків до завдань, фактично антиосвіта... Треба самостійно вивчати, але поки що нема коли... :-/
коли я клікав на назву теми, я думав, тема буде про кримінал і охочих привласнити ваш нетбук, а тут он воно що, ггг.

по темі: я тільки в електричках і потягах його і юзаю, нащо він мені ще, як не в дорозі?
Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"

r00t x

• Гість
коли я клікав на назву теми, я думав, тема буде про кримінал і охочих привласнити ваш нетбук, а тут он воно що, ггг.

Я також думав що щось схоже з цим
---
Досить вже сміюкаться - нас же просто запитали.

Відсутній piktor

• Видавець
  • дописів: 3396
Усе просто: берете компас і перевіряєте, чи він справно працює в тролейбусі. Якщо є певні відхилення, тоді вплив магнітного поля на ваш жорсткий диск негативний. :D
Відхилення будуть навіть при поїздці на велосипеді — чисто механічної природи. По друге, варто розрізняти магнітне поле та електромагнітне — останнє компас не показує, але на електроніку воно має вплив.
Всим, хто тоне й не знає,
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я не колода,
Попереджаю - я крокодил.

Відсутній Re.

• Загальний модератор
  • Літератор
  • дописів: 1898
А для чого електромагнітний компас придумали?