Автор Гілка: Як ви вважаєте, Windows must die чи достойна альтернатива Лінуксу?  (Прочитано 9657 раз)

Відсутній piktor

• Видавець
  • дописів: 3396
А ще він не модератор.  ;D
Всим, хто тоне й не знає,
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я не колода,
Попереджаю - я крокодил.

Відсутній miwa

• Літератор
  • дописів: 1111
Ну, як мінімум колишній. А якщо прийняти, що колишніх модераторів не буває... ;)
Читайте документацію - вона кермує.

Відсутній piktor

• Видавець
  • дописів: 3396
Ну, як мінімум колишній. А якщо прийняти, що колишніх модераторів не буває... ;)
Особливо, якщо у нього доступ по ssh.  :) Чим він, до речі, користувався.
Всим, хто тоне й не знає,
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я не колода,
Попереджаю - я крокодил.

Відсутній prapor

• Письменник
  • дописів: 518
А ну припинили палити контору!  >:(
- I'm afraid your son has the knack.
- The knack?
- The knack. It's a rare condition characterised by an extreme intuition about all things mechanical and electrical. And utter social ineptitude.
- Can he lead a normal life?
- No, he'll be an engineer.

Відсутній Сергій Лисовенко

• Літератор
  • дописів: 1489
Flame:
Window$ & .NET must die. Linux & Python for ever :-)
Якщо Лінукс написали студенти - нехай вони під ним і навчаються.

Відсутній Сергій Лисовенко

• Літератор
  • дописів: 1489
Жах... Поцікавився як поставити більш-менш нормальний matplotlib на кватирки - це ж жах якийсь... Є купа різних пакетів з пітоном велика частина з них комерційна - залишається ставити по шматочку: Pyton, wxPython, NumPy, SciPy, matplotlib. gettext можна не ставити - мазохісти, здатні добровільно встановити кватирки на комп, замість операційної системи, з легкістью переживуть відсутність gettext  ;D
В пакеті winpython є навіть gettext, але ті розумники, що його складали забули туди вкласти wxPython вони туди втулили PyQt - ну зовсім те, що треба під віндою. Та ще й написали в каменті до matplotlib, що ця штука - для малювання графіків в Qt і здогадайся: стоїть там нормальний matplotlib, чи вони його дійсно порізали. Пакетище, де майже все є - платний. Ну нема в тих нещасних ні yum, ні aptitude в кватирках замість пакетного менеджера використовується сам віндузятник   ;)
Якщо Лінукс написали студенти - нехай вони під ним і навчаються.