Автор Гілка: Як ви вважаєте, Windows must die чи достойна альтернатива Лінуксу?  (Прочитано 9655 раз)

Відсутній Soft

• Кореспондент
  • дописів: 100
  • Чому саме Лінукс?
Як ви вважаєте, Windows must die чи достойна альтернатива Лінуксу? Українські розробники не можуть визначитися.
http://dou.ua/forums/topic/6109/

Відсутній piktor

• Видавець
  • дописів: 3396
Всим, хто тоне й не знає,
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я не колода,
Попереджаю - я крокодил.

Відсутній Re.

• Загальний модератор
  • Літератор
  • дописів: 1898
Надто суб'єктивне питання і надто загальне. І так очевидно, що програміст на .Net скаже одне, а програміст на Vala — інше. Все залежить від рівня абстракції й звички.

Відсутній noddeat

• Кореспондент
  • дописів: 197
до чого тут взагалі розробники, кого їх думка цікавить? їх завдання — писати під ті ОС, які юзають користувачі. А користувачі роблять свій вибір.
« Змінено: 2012-08-31 22:43:37 від noddeat »
Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"

Відсутній Yury_Bulka

• Графоман
  • дописів: 440
  • муз́ика
Мені здається, що проблема в тому, що більшість користувачів не роблять жодного вибору — користуються тим, чим користуються усі, і багато хто навіть не підозрює про існування альтернатив.
http://freeUser.org.ua/ — колективний досвід із застосування вільних програм

Відсутній prapor

• Письменник
  • дописів: 518
Off-topic:
О, їжа! Ням-ням!
Flame:
Та нащо їй помирати? Вона сама вже майже померла. Подивіться на новітню Windows 8 — це ж вбога спроба грати на ринку, який вже має Linux-based Android та iOS
- I'm afraid your son has the knack.
- The knack?
- The knack. It's a rare condition characterised by an extreme intuition about all things mechanical and electrical. And utter social ineptitude.
- Can he lead a normal life?
- No, he'll be an engineer.

Відсутній noddeat

• Кореспондент
  • дописів: 197
Мені здається, що проблема в тому, що більшість користувачів не роблять жодного вибору — користуються тим, чим користуються усі, і багато хто навіть не підозрює про існування альтернатив.
Вони роблять вибір — не перейматися. Впевнений, у світі є багато речей, якими ви теж не переймаєтеся. Я, наприклад, ненавиджу купувати одяг, і тому беру перше-ліпше дрантя з супермаркета. А з точки зору якогось одягового ґіка я безграмотний ідіот, бо не тямлю в тисячах ганчіркових трендів і брендів.

чи можна вибір більшості змінити? звісно так, це вже відбувається, у нас на очах.
Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"

Відсутній prapor

• Письменник
  • дописів: 518
А з точки зору якогось одягового ґіка я безграмотний ідіот, бо не тямлю в тисячах ганчіркових трендів і брендів.
Є одна вимога яку треба знати купуючи одяг — правильний NSN. Якщо він є — лишається тільки підібрати правильний розмір.
- I'm afraid your son has the knack.
- The knack?
- The knack. It's a rare condition characterised by an extreme intuition about all things mechanical and electrical. And utter social ineptitude.
- Can he lead a normal life?
- No, he'll be an engineer.

Відсутній piktor

• Видавець
Є одна вимога яку треба знати купуючи одяг — правильний NSN. Якщо він є — лишається тільки підібрати правильний розмір.
Одяговий ґік тут-як-тут.  :)
Edit:
Перепрошую, помилився — мілітарі-ґік.
« Змінено: 2012-09-03 22:47:58 від Piktor »
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я крокодил.

Відсутній Yury_Bulka

• Графоман
  • дописів: 440
  • муз́ика
Вони роблять вибір — не перейматися. Впевнений, у світі є багато речей, якими ви теж не переймаєтеся. Я, наприклад, ненавиджу купувати одяг, і тому беру перше-ліпше дрантя з супермаркета. А з точки зору якогось одягового ґіка я безграмотний ідіот, бо не тямлю в тисячах ганчіркових трендів і брендів.
Тут не зовсім так. Ви усвідомлюєте, що при бажанні можна одяг довго перебирати, вишуковувати якісь цікавинки, але цього не робите, бо вважаєте це небезпечним для власної психіки і гаманця (як і я). І ви дійсно робите вибір цього не робити. Але уявіть собі, що всі навколо носили б одного кольору футболку з одного кольору штанами, і все однакового розміру. Десь так людей 98%. І ви б більшість часу навіть не здогадувались про те, що буває одяг різного розміру, різного кольору... Який би вибір ви тоді могли робити? Ніякого. Майкрософт добре постарались для того, щоб утотожнити поняття операційної системи зі словом Windows, а Інернет (свого часу) — з Internet Explorer. Друге вони вже, на щастя, програли. Але ще є такі речі, як текстові формати (крім *.doc більшість людей нічого не знає), усілякі там *.psd (ну тут вже не дрібном’які, але яка різниця) і т.д.
« Змінено: 2012-09-04 03:15:40 від Yury_Bulka »
http://freeUser.org.ua/ — колективний досвід із застосування вільних програм

idontremember

• Гість
...
[smiley=11.gif]

Як ви вважаєте, Windows must die чи достойна альтернатива Лінуксу?
Можливо навпаки: Чи Лінукс достойна альтернатива віндовсу?
---

Фахівці винесли Мосок вердикт.
« Змінено: 2012-10-31 15:59:14 від idontremember »

Відсутній piktor

• Видавець
Фахівці винесли Мосок вердикт.
Нормальна реакція на появу фаната любителя альтернативного ПЗ.
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я крокодил.

r00t x

• Гість
Нормальна реакція на появу фаната любителя альтернативного ПЗ.
та я б навіть не сказав, що я "любитель".

Відсутній piktor

• Видавець
1. До вас постаралися інші, або
2. Ваш співрозмовник — fat troll.
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я крокодил.

r00t x