Від цієї теми мене тягнуло на риг... блюв... ну негативні емоції викликала ця тема, бо постійно в неї писали.
такоут... Не люблю створювати багато тем, та і проблема/питання дуже просте.
У Лінукс Мінт при установці віртуалбокса пропонується включити користувача до групи vboxusers? В бунтах такого нема?
Бо я
один день витратив на створення завантажувальної флешки з віндою. Ні usb-creator-kde, ні winusb, ні dd не допомогли. Не знаю (не пам’ятаю, або щось змінилось у світі :-/) як я раніше писав за допомогою dd і все працювало.
Довелось
з віртуалбоксом. Бо пам’ятаю що раніше в віртуабокс-вінді створював такі флешки.
На цей раз "вилізла" одна з небагатьох проблем Лінукса - один раз налаштував і забув. Ото я і промучився, гуголь допоміг, але не миттєво.
Іще цікаво вєсчь відбулась сьогодні - у односельчанина сидів за десктопом і чманів від
http://support.lenovo.com/us/ru/products/Laptops-and-netbooks/Lenovo-G-Series-laptops/Lenovo-G555-Notebook?tabName=Downloads&linkTrack=Mast:SubNav:Support:Drivers%20and%20Software|Drivers%20and%20Software&beta=false цього сайту , бо треба було викачати дрова. На сайті не було пунктів вибору у списках (listbox`ах). Я вже і куки і кеш чистив в браузері, але все рівно ніхр... нічого не виходило.
Прийшов додому - із сайтом така сама фігня. Через деякий час воно нарешті роздуплилось. Я так і не зрозумів що то було.
---
Мені так набридло оті яндекси
видаляти! Я регулярно раз в два роки таке у сосідів роблю. Але вперше візьму гроші.
Мож хто зна яким хандібубером заборонити установку (запуск) деяких файлів? Десь читав що можна якось по хеш коду (але можна забембатись якщо так робити). А по імені можна?
Я вжив примітивних заходів безпеки проти яндексів та спутніків, але цього не достатньо. ага, іще потрібно не забути про вирубання оновлення на "дісятую вєрсію". Бо знову така сама фігня з ноутом станеться.
---
про ноут: на ноуті відбулось оновлення з 7 на 10
після чого ноут взагалі перестав працювати. Та іще й, блінн, якби сказали що після оновлення таке сталося. А то "ми незнаєм, до обід все було харашо...".