Проголосувало: 21
та хто розповість про звінки з словами "хто сидить в 1С, вийдіть бо я не можу зайти"
Як і писав, в адмінів локал хостів все працює і ніяких нарікань, ну поставиив сервер, налаштував, а дальше, це анікейщик, який бігає за кнопками користувачів.
Ну так придбайте додаткові клієнтські ліцензії на 1С, до чого тут Linux на сервері.......Це проблема 1С а не операційної системи, на якій воно працює?
Це проблема 1С а не операційної системи
не треба все списувати на все крім лінукса, скажу так, в нас є лінукс сервер, де все крутиться, знаю як це робить "без проблем", були моменти що вічно сесія підвисала, до 1С нічого не лізли, а лінукс невеличке переналаштування робили.
На даний момент два ПК, один лінукс Mint, інший FreeBSD, як десктоп, за FreeBSD я ще іноді роблю роботу, а от Mint я бачив ввімкненим лиш раз. В нього ж лежить RPI який він сам жалкує шо купив, бо просто викинув гроші, я вже взяв під реалізацією. Зараз там NetBSD.
Не потрібно мені писати як в лінуксі працює все без проблем, сам бачу, проблеми є, вони вирішуються, але часто чую "лінукс тут нідочого".
В нього ж лежить RPI який він сам жалкує шо купив, бо просто викинув гроші.
Так у вас же 1С на Windows щойно була, до чого тут Linux?
Як саме підвисала сесія? А чи Linux переналаштовували? Маю підозру що переналаштовували СУБД а не систему.
В кого в нього, у сервера на Linux?
спочатку було все на лінукс сервері, але потім розділили 1С перенесли на віндовс, а другий сервер для інтернету іде (шлюз, фаєрволл + маршрутизатор ).
підвисала сесія підключення, точно не згадаю, але в 1С не лізли, все вбивали через kill.
1c83:~$ ps auxw | grep 1cusr1cv8 26181 0.4 1.0 101572 20372 ? Ssl кві13 17:48 /opt/1C/v8.3/i386/ragent -daemonusr1cv8 26188 1.9 4.7 287844 96656 ? Sl кві13 74:30 /opt/1C/v8.3/i386/rmngr -port 1541 -host 1c83 -range 1560:1591 -clstid 5343d898-7a7d-11e5-368b-5254002cb9e3usr1cv8 28490 24.2 21.3 733452 435076 ? Sl 15:45 2:06 /opt/1C/v8.3/i386/rphost -range 1560:1591 -reghost 1c83 -regport 1541 -pid f1c95bb0-7a90-11e5-409b-5254002cb9e3
Моя задача була, допомогти на сервері НР запустити диски, бо не бачились, якогось фіга купу помилок видав типа swap read error ( дуже добре згадую 30 січня і ми не можемо виписати рахунки для клієнтів ), чого так сталось, не розбирались, було не до цього.
Після профілактики інтернет пропадати практично не пропадає, люди задоволені. Ще в планах затягнулось капітальне оновлення. Так що, отаке воно працює без проблем )))
ні в нашого працівника, десктоп лінкс мінт, тут думаєте є лише сервера по лінуксу, тут у нас ще є ZX spectrum.
Коротше, підведемо підсумок: ви так і не спромоглися навести чіткі аргументи наявних проблем у Linux
нормально працює в віндовсі, а погано в лінуксі, то лінукс тут нідочого, це все криве залізо і так дальше.
від цікавості ситуація більше не стане, винен все одно буде не лінукс, знаю, хоч і вище писав, що в налаштування 1С не лізли.
В луноходів так завжди якщо все нормально працює в віндовсі, а погано в лінуксі, то лінукс тут нідочого, це все криве залізо і так дальше, знаю, знаю, бо лінукс це тільки ядро. .
Мені луноходи більше нагадують сепаратистів, де в голові лиш бандерівці і фашисти, що б там не писав чи не говорив.
Це не я створюю такі теми чи статті http://lifehacker.ru/2012/11/29/5-problem-polzovatelejj-linux-kotorye-tak-i-ne-reshili-za-5-let/Люди все це самі замічають, полінксячились і кинули це діло.
Я наводив приклади свої що я бачу, а не десь там писали. От для прикладу лінукс що зависав, або не з першого разу грузився була жалоба що погані контакти на CF карточці, і шо думаєте, пропаяли, але ситуація не змінилась. Перенесли на інше залізо, краще і лучше, краще від цього не стало. Винне залізо, криві руки, я вже знаю.
Особливо коли маєш досвід роботи з системами на тисячі одноразових підключень, при яких головною проблемою ставало обмеження швидкості на виході з ASR. А вони тут «30 підключень». Тьху...
Ви навіть не відповіли яка версія 1С, тобто історія вигадана вами на 146%.
Ну, у бздунів завжди винен Linux, а не їх власні криві руки. Ну й мозок також, бо не розуміють що є проблемою, а що проблемою не є.
Ну й Steam для Linux вже давно вийшов з бети.
бо Лінукс має відкритий проґрамний код
більшість веб-серверів по яким він тиняється безмежними просторами інтернету працюють саме на Лінукс
Создатель Garry's Mod и Rust считает Linux «второсортным»
, там і посилання на твіт. За заявою з появою ігор в лінуксі, всі ще пару років перейти мали на лінукс, щось більше користувачів не стало, і не один рік вже пройшов, може і стім вийшов з бети, та чи вийшли з бети дистрибутиви лінукс, на ютубі теж один писав, шо лінукс вільно дозволяє налаштувати ситему, він переходить і все, але через декілька неділь написав, шо ну його, зніс і дальше сидить на віндовсі.