Проголосувало: 21
Ще одна "зручність" в користуванні дистрибутивів Linux. Вимкнення екрану і увімкнення заставки під час перегляду відео. Лежиш ти такий і дивишся кіно і, наприклад, кожні 20 хвилин мусиш ворушити мишку або натискати кнопочку на клавіатурі для того щоб не відбувалося переходу монітора в енергозберігаючий режим і запускалася заставка. Є пара програма для боротьби з цим явищем. Одна слідкує за процесами і якщо програма виявляється процес з вказаним іменем (назву треба заносити в спеціальний список в програмі), то вимикає все це діло. Дуже зручно. Поставив на паузу і відійшов на тривалий час і програма не дає монітору вимкнутися бо в пам’яті висить процес з іменем smplayer. Або ще можна xset s off і xset -dpms а потім, коли додивився, xset s on і xset +dpms. В Windows, як ви вже здогадалися, такого немає.
в тебе якісь дитячі труднощі
відсутність покарань за використання піратського ПЗ.
за піратський RedHat теж карати ? в інтернеті є кряки, знаю що деякі адміни ставлять їх, бо ситуація така склалась
Кряки на редхат?
і в державних установ теж труднощі дитячі ?
дуже чудово читати, що лінукс вже який рік завоює десктопи.
А віз і нині там.
звісно піратські версії образів лежать на просторах інтернету
Купа контор використовує під навантаженням CentOS чи Unbreakable, й усе працює.
що у них руки десь з колін.
бо ви тут таку дурню несете
а коли треба треба 30 підключень одночасно до сервера, тоді все, платіть бабло RH
знаю, знаю, в адмінів локалхоста все працює, легко і нічого не треба.
та у лінуксоїдів щось не так, завжди руки і не прямі, знаєм і проходили
та ну, захист лінукса, якщо все так просто з траілом красношаки все просто, тоді навіщо їм виставляти той прайс ? Для дураків що б купували і для спеціалістів що було безкоштовно ? Та тріалка як сир в мишоловці, працює, але не для серйозних речей, там дають 30 днів для документації, підтримку, розробку там вести не можна ( ну вже якшо розробник то безкоштовно дається версія для розробників ПЗ). А безкоштовними версіями можна награтись і не досягти результату
це там де сервер більше простоює чим робить, дійсно все працюєа коли треба треба 30 підключень одночасно до сервера, тоді все, платіть бабло RH
30 підключень до якого сервісу?
Перепрошую, я так розумію, це ви мене «адміном локалхоста» назвали?
та до будь-якого, навіть в віндовс сервері вирішували проблему обмеження підключень для 1С, бо по замовчуванню там було 2 конекта максимум, збільшували до 16, бо більше не треба нам.
як хочите так і себе називайте
у яких 1С сервер під Linux та понад 10 користувачів одночасно, й жодних проблем.