раніше навіть віндові та BSDшні тролі були розумніші
Ну, то скажіть що. Бо лише за мій час тут, чого тільки не робили: писали багато новин, не писали багато новин, давали створювати новини будь-кому, не давали створювати новини будь-кому, перевпорядковували розділи, оголошували конкурси… Навіть root_x за тупняк блокували, але не помагало.
Цитатараніше навіть віндові та BSDшні тролі були розумніші тролі роблять свої kernel паради, лінуксовки, мало не кожного місяця, сформувалось багато "фондів", я в КВН "у кожної зубної пасти є власна ассоціація стоматологів", так і в лінуксі. от приклад таких опудал і типу людей, вийшли і галасують не знати чого
Можна піти на радикальний крок і дозволити постити на будь-якій з трьох мов (укр., рос., англ.), відмітивши укр. лише як рекомендовану (але чи не перетвориться форум тоді на де-факто російськомовний, як DOU?) (і як до цього поставляться батьки-основателі форуму).
До речі, чи є тут формальні правила?
Можете пояснити -- про що це?
saperA3814 , не в тему, як завжди, і не варте уваги.
Але чому так? Невже настільки мала в Україні спільнота? Чи перетин "лінукс" AND "україномовні" невеликий?
Є інші російськомовні сайти по Linux у яких аудиторія більша бо російська мова і які не конають бо орієнтовані на російськомовну аудиторію. .
Це інше. Я не про те, що мені не цікаво, а про те, що, як я бачу, заходить дуже мало людей. Наприклад, новини можуть не з'являтися місяць і т.п.
Все одно популярніші і відвідуваніші.
Є інші російськомовні сайти по Linux у яких аудиторія більша бо російська мова і які не конають бо орієнтовані на російськомовну аудиторію. А українська для селюків і дурників. Є інші англомовні сайти у яких аудиторія більша бо англійська стала lingua franca і у лінупсоїдів а також у всіх інших причепних до подібної тематики немає особливої причини користуватися чимось регіональним бо у не регіонального аудиторія більша а це означає відчуття стада і більшу вірогідність швидкого вирішення їхніх проблем і т.п., а зліпити до купи декілька речень англійською вони зможуть. Є ще українські codeguida.com, uk.enetri.com, devua.co, programming.in.ua, rozrobka.com, hub.org.ua, replace.org.ua які знаходяться майже в такому ж стані як і LOU. Отакі от справи. Так що ідіть на московітські сайти і дивіться там не показуйте що ви українець і українською не пишіть.
ЦитатаsaperA3814 , не в тему, як завжди, і не варте уваги.як не варте, скільки інтеграторів було по лінуксу і сайтів по лінуксу ? Багато і де вони ?прийшли люди з своїм дистрибутивом, щось запитали і чують "став той дистрибутив, бо в мене все працює", скажіть скільки людина на такому ресурсі протримається ? у всіх єдина отмазка, якщо щось не так в системі, "лінукс це ядро", про те як полагодити чи сказати в чому проблема не можуть. Як в тому анекдоті "а я знаю що у вас зломалось! - Шо ? - машинка". готовити якісь курси ? Є десь відео на ютубі де так швидкдиректор ВУЗ відповідає чому не викладають програму по лінуксі. Так він і відповів, що там все змінюється о, що не встигають за випуском навчального матеріалу КРиза unix-wayдалі буде по темі. От скажіть чи буде розвиватись лінукс
От скажіть чи буде розвиватись лінукс
Так він і відповів, що там все змінюється так швидко, що не встигають за випуском...
КРиза unix-way