ви можете приймати коструктивну участь на bsd-форумах... але чомусь в режимі "ах давай-ка я тут висрусь"
затримається новачок на форумі чи ні , людей, які використовують це місце, ніяк не гребе...
Хоча, ІМХО, занадто самовпевнений.
Ще й як буде. Хоча, можливо, не в тому вигляді, як Ви очікуєте.
та я замітив, гілка про протилежну ОС на тематичному форумі для срачу, шо тільки не напиши, дякую, але я краще запитаю на офіційному сайті чи в emeil переписці, де не напишуть "криві руки", "віндузняк"... Чого і всім користувачам лінукс бажаю.
А почалося все з того, що 6 років тому один новачок не подужав поставити Linux на старе залізо аби створити файлопомийку. Пройшло кілька років, і ось він стагнує над Linux'ом, у нього лише комерційні дистрибутиви підтримують понад 10 одночасних підключень й таке інше....
До речі, про "ніхто не радить" і "не приходять нові користувачі".Вже на моїй памʼяті було більше десятка людей, які реєструвалися, створювали тему, їм відповідали, проблему вирішували, людина дякувала і більше її ніхто не бачив.
Linux — це ОС, що дуже стрімко розвивається
Как изменить часовой пояс в Linux?Для установки часового пояса необходимо выполнить в консоли команды: mv /etc/localtime /etc/localtime.old ln -s /usr/share/zoneinfo/Europe/Kiev /etc/localtime hwclock --systohc --utc ntpdate pool.ntp.org chkconfig --add ntpdateCentOS 6, команда # ln -s /usr/share/zoneinfo/Europe/Kiev /etc/localtime не работает.Написал WebSolution 24.05.2013 в 17:05 ОтветитьА папка с зонами /usr/share/zoneinfo/Europe/ существует? Проверил только что на Centos 6.4 - у меня есть.
А хіба не так?
ЦитатаА хіба не так?ні, бо лінукс це ядро, з утилітами GNU і навіть не операційні системи називають після цього, а дистрибутиви, тобто дистрибуція, в вікіпедії тільки і роблять, що виправляють ОС лінукс, на ядро лінукс
Для установки часового пояса необходимо выполнить в консоли команды: mv /etc/localtime /etc/localtime.old ln -s /usr/share/zoneinfo/Europe/Kiev /etc/localtime hwclock --systohc --utc ntpdate pool.ntp.org chkconfig --add ntpdate