Чому "ви" замість "я"? Тут є достатньо людей, які щось пишуть чи беруть участь у інших проекта
припустимо відсутність сторінки "Наші проекти"(зі списком фрішного софа який ви розробили або в який щось contribute, але код а не переклада) ще якось можно пояснити.
я ще й оперсоурс не пропагую .а ось на рахунок другого твердження я не впевнений і думаю що воно хибне ось чому: сайт має відображати інтереси ком"юніті яка його формує, у вас на сайті основні теми:1. як настроювати фрішний софт (тобто юзати ті його фічі які не є багами ) 2. похвалити себе за те що "ми як волонтери перекладаємо його на українську"3. повідомлення про випуск нових версій різних програмприпустимо відсутність сторінки "Наші проекти"(зі списком фрішного софа який ви розробили або в який щось contribute, але код а не переклада) ще якось можно пояснити. Але навіть на ЛОРе є досить активна гілка форума присвячена девелопменту, а в вас нею і не пахне.
а на рахунок спеціалізованого форуму модератор сором"язливо промовчав
вибачте, я не уважно подивився.але там описані в основному переклади до программ і словники, на їх фоні одиноко виглядає текстовий редактор(чомусь кожен починаючи программувати під лінукс мріє створити свій текстовий редактор, яким на відміну від існуючих буде можливо користуватися )і дійсно корисних проектів з"язаних саме з девелопментом там нема PS: а на рахунок спеціалізованого форуму модератор сором"язливо промовчав
/me дає користувачу vasia по писку: тут купа девелоперів, сєгфолт тваю за ногу!-- розгніваний розробник. ЗІ. Модератор завжди правий, навіть коли користується іншомовними словами з іншомовним акцентом.
А що, їх так дратує відсутність російського сленгу і матюків тут?
ні, те що подібним відношенням ти не поважаєш елементарні права величезної кількості громадян України.