Я, як адміністратор, мав би сприяти перенесенню обговорення цього листа на якийсь сайт, де участь у обговоренні могли б взяти усі громадяни України, ...
А якщо вже була допущена помилка і обговрення велося на нашому сайті, то принаймні не видаляти повідомлення написані мовами національних меншин України.
Інтернет не має кордонів.
Якась загрозлива тенденція з'явдяється... місяць тому дуже серйозно взялися за обговорення псевдо, бо когось це дуже принижувало, тепер вкторе повертаємося до мовного питання, вірніше хтось постійно нас до нього повертає.
Можливо є проблема з мовним питанням? Якби не було- ніхто б і не говорив.
Не хочу обговорювати правила форуму але ресурс linux.org.ua вже зайнято і правила ресурсу не відповідають дійсному мовному стану в країні.
Як політик - Ви могли б цьому посприяти,
а як адміністратор ... це не повинно від Вас вимагатись.
Правила цього не дозволяють і регулярні користувачі цього не підтримують, отже і тут не бачу Вашої вини. Чому ж Ви так розкаюєтесь? Чи хтось Вас примусив повірити, що Ви зробили щось не так?
Проблема звичайно що є.Існують інші ресурси, присвячені лінуксу, правила яких відповідають мовному стану в країні і які існують значно довше, ніж наш ресурс. Чому ж вони не настільки популярні як linux.org.ua та linux.org.ru? До того ж наприклад домени linux.ua, linux.net.ua, linux-ua.com, linuxua.com і сотні інших ще не зайняті - будь-хто бажаючий може їх зайняти, ввести там російську мову як основну, розкрутити і спробувати витримати конкуренцію з linux.org.ru. Не бажаєте спробувати?
Хочете сказати, що ресурс linux.org.ua завдячує своїй популярності в тому числі і мовними обмеженнями? (ми ж про них говоримо?)
"Подивіться в "Правила" форуму і обережніше із словом "завжди""Приклад: я толерантний до того, чи палять цигарки мої знайомі, але в себе вдома я нізащо не дозволю їм цього робити... Вловлюєте суть?Щось мені здається, що тема потроху себе вичерпує й варто її закругляти, щоб плюси не полетіли на всі боки.