Та я що, проти Linux? Я проти навязування. У мене практично всі програми вільні - тому звинувачувати мене в використанні піратських продуктів досить дивно. Ви хочете навязати Linux. А треба боротися за відкритість форматів. Якби формат того ж "Звіту" був відкритий, то яка різниця, в чому робити звітність, в якій ОС чи програмі?
А, до речі, сайт НБУ - на IIS. Як думаєте, вони погано розуміються на безпеці?
По перше, апач цілком може бути запущений під він.
Біл Гейтс - успішний бізнесмен, чому він не може бути радником нашого президента?
[cite]Тобто - хай використовують, що краще. А краще, на нашу думку - відкрите ПЗ. Хочу підкреслити - не лінукс, не bsd, не ОО, а відкрите ПЗ взагалі.[/cite]Ну так це на вашу думку. А, до речі, сайт НБУ - на IIS. Як думаєте, вони погано розуміються на безпеці?
2 miwaДо речі, в мене під Win всі фільми йдуть одразу після встановлення. Бо я mplayer+Win32 codec користуюся
не так уж плох windows, как тут расписано, но для человека несведующего, и не разу windows не устанавливавшего, это тоже не так все просто... Просто мы привыкли к этим вещам, знаем, как эти проблеммки обойти, и это кажется нормальным, но - для непосвященного и привыкшего к иному, привыкать к windows тоже ой как непросто...
Надіслано: PALСьогодні 10:44, miwa написав(-ла):Приклад? Тут - http://windowssuxxx.boom.ru/. Деякі моменти суперечливі(можу аргументувати), але в цілому можна погодитися %))
Надіслано: ZhouckA2 miwa До речі, в мене під Win всі фільми йдуть одразу після встановлення. Бо я mplayer+Win32 codec користуюся
А чому він не є радником американського президена?
Так, очікується прихід демократів до влади на наступних виборах, республіканці на чолі з Бушем вже добряче піднадоїли рядовим американцям. Думаю Майкрософт відчуває це.
Незнаю панове ...Мені здається що тут ринкова конкуренція візьме верх !Наприклад кому захочеться завалити ~ $200 за MS Office,коли є нічим не гірший безплатний OpenOfficeХто вміє рахувати гроші - той вибирає оптимальні варіанти,а хо ні - той не зможе вести бізнес