Користувачі Windows пропонують бойкотувати IE7 за те, що Microsoft не підтримує стандарти. Paul Thurrott пропонує користуватись іншими браузерами: Mozilla Firefox, Apple Safari (Mac only) and Opera 8.
Дивно, здається розумна людина цей Paul Thurrott, пропонує розумні речі, а користується Windows...Парадокс...
Нарешті допекло. Спочатку своєю явою, а тепер і IE. Ох, як набридло під цей IE сторінки підганяти, -думав, що це лише мені так
Цитата: Anatoliy(Guest) від 2005-08-05 20:00:33Нарешті допекло. Спочатку своєю явою, а тепер і IE. Ох, як набридло під цей IE сторінки підганяти, -думав, що це лише мені так Що там підганяти? Що працює в ФФ то і в інших браузерах буде виглядати так само
А от щодо ІЕ - то його фтопку однозначно.
А щодо поганості Вінди, то на неї гонять тільки ті, хто нею не користується, або користується, і не може налаштувати нормально.
Існують теґи, які працюють у всих популярних бравзерах, от ними і тре користуватися. Нічого не підганяти. Єдине, що погано - це різниця в Яваскриптах. Опера хаває яваскрипт як від нетшкапи, так і від майкрософта. Для інших бравзерів це не так, бажано писати коди для типів бравзера ІЕ та Нетшкапа.
А от щодо ІЕ - то його фтопку однозначно. Якщо взагалі не користуватися ІЕ та Windows Explorerom, то антивірус буде не потрібен.
Цитата: NotDead від 2005-08-08 18:48:04А щодо поганості Вінди, то на неї гонять тільки ті, хто нею не користується, або користується, і не може налаштувати нормально. На неї гонять якраз ті, хто нею користувавсь, і користувавсь досить довго (як я ) Я майже цілий день сиджу під лінухом, але через специфіку роботи доводиться перевантажуватись у вінди. Це жах!!! Незручна, нема нормальних терміналів (звісно, є putty, але тримати 10 вікон і довго згадувати яке вікно до якого серваку відноситься і т.д. - ну його нехай). А шрифти! Поки нормально не налаштував, користуватись взагалі було неможливо - наче сокирою хтось вистругав. Висновок - вінди тільки для іграшок (для мене). Всю іншу роботу можна й потрібно робити під лінухом.
Відкрию велику таємницю: теперішні сайти - це не лише набір тегів STRONG, FONT i BODY. Це й підтримка тієї самої Джави-скрипт, і шифрування і ще до біса всякого-різного добра. На це все (ну, принаймні на переважну більшість) написано стандарти. Але одна відома фірма чхати хотіла на ці стандарти. Або, якщо точніше, вона їх свідомо ігнорує. Що в цьому випадку порадите?
Молодий чоловіче, то навчіть нас, телепнів нерозумних, нормально вінду налаштовувати. Але не тільки щоб забавки побавитись, а ще й щоб попрацювати - програми/сайти там пописати, відео поперекодовувати трохи, в інтернеті куди хочеш і як хочеш (але в першу чергу - швидко й безпечно) полазити.
Відкрию ще одну таємницю - від того, що ви не будете користуватись ослом та провідником, вони з вашої системи не пропадуть. Вони - невідємна частина ОС і видалити їх звідти без шкоди для ОС неможливо.
я з вами згоден в пункті microsoft must die. А в усьому іншому - ні. Теперешні сайти - це і флеш, який і в африці флеш, і ява вона і в вінді ява.
А яваскрипт, то вихід вже давно знайдено - пишуть люди 2 коди. Та й різниця не дуже велика, MS сперла JScript із нетшкапівського JavaScript. А щодо шифрування я не зрозумів: SSL мається на увазі? Віслюк підтримує його.
Не подумайте, що я фанат MS, але дуже часто гон на вінду є занадто некоструктивний. У лінукса глюків теж доволі багато.
І флеш, ява та яваскрипт настільки добре індексуються пошуковими системами, що google в першу чергу видає посилання саме на такі сайти?