Цитата: Cthulhu від 2006-10-11 16:55:50М-м-м... Генту?А як же ж Слака?
М-м-м... Генту?
Нічого не зрозумів. При чому тут скрипти?
Та ладно.
Пан, мабуть, плутає Патрика із принаймні сотнею міцних чоловіків. Втім, як відомо, він не бох. Тому пропонувати йому ще відслідковувати не закам'янілий софт -- то було б треба одразу револьвера давати, позаяк панове слакварісти не рахують за потрібне Патрику допомагати руками (та й у бік тих, хто бере те, що він кинув з немочі, зле кажуть -- ото тільки від слакваристів почув погане про Dropline).
А в мене такого й не буває. Тобто іноді буває, що думаю, що то ОС глючить, але швидко з'ясовується, що то thinko, typo чи інша локальна проблема.
Відкрити секрет? Якщо розробляти щось на тухлятині, то воно за два роки буде вимагати суттєвих зусиль на підтримку, якщо це не вимкнений археологічний лінукс у боксі в стінці. Особливо якщо якась гидота на кшталт Python чи C++ використовується :-(
От тільки як тиснути почне -- не видумуйте щось на тому, озірніться.
Ууу... Ну то подивіться на lafox.net/support, не буду розвивати тему дружньої спільноти українських слакваристів.
Дуже цікаво, як я маю ці зміни відслідковувати і хто мені за це платитиме?
Цитата: Володимир Лісівка від 2006-10-06 13:05:18І чому ви вважаєте що я з цією роботою справлюся краще ніж маінтейнери пакетів в дистрибутиві? У майнтейнерів конкретна задача - робити стабільний дистрибутив, щоб існуючі програми нормально працювали. Ще ненаписане нікого не цікавить. У вас задача - писате нове програмне забезпечення. Вловлюєте різницю?
І чому ви вважаєте що я з цією роботою справлюся краще ніж маінтейнери пакетів в дистрибутиві?
І не тому, що, як висловився пан gvy, не осилив (патчів можна і з інших дистрів до посиніння накидати)
Тобто головна проблема сторонніх патчів - нема кому капати на мозок, коли щось не працює
Цитата: Володимир Лісівка від 2006-10-06 13:05:18І шо? Вам Slackware в цьому допоміг?Емоційне висловлювання через повну відсутність аргументів До речі, під слакою це легко і швидко робиться не ламаючи систему пакетів.
І шо? Вам Slackware в цьому допоміг?
Якби Патрик користувався послугами майнтейнерів, як це роблять в інших дистрибутах, Слака б розвивалася значно швидше.
Патрік? Дистрибутив повинен мати свою філософію, а не бути зборищем пакетів.
Крім того - ну поправлять автори помилку, ну скажуть - юзайте glubc-2.5, а ви ї м - не можу, Патрік сказав що 2.3 - рулез.
Оновлення системи - це важлива частина yum/apt/etc, але не домінуюча.
Але, якщо викинути з rpm можливість rpmbuild, то з системою пакетів, інсталяціями, апдейтами тощо нічого ж не зробиться? Значить просто побічна приємна фіча.
Знаєте, в мене складається дуже сильне враження, що, по-перше, з слакою ви знайомі чисто теоретично (за відгуками?), і, по-друге, поглиблювати знайомство не бажаєте.
Я ж просто хочу сказати, що в слаки є своя філософія. І те, що вона для вас незнайома або неприйнятна, не означає, що вона не має права на існування, не може видаватись комусь привабливою, і не може бути корисною.
Я, btw, знайомий достатньо, щоб досі розуміти, _чому саме_ не хочу поглиблювати знайомство.Має. Але вона не має права на те, щоб нею дурили молодят як чимось працюючим, ця філософія. Бо надто багато розгрібати після слакваристів доводиться, якщо пройшли.[з жахом згадує згаяний на ubuntu час -- а ця гидота набагато краще за слакварє]PS: дядьку, я на слакваріну філософію та її результати (оману) злий, не на Вас чи Патрика :-)
Вам емуляцію ніхто і не пропонував. s/емуляцію/віртуалізацію/?
Ситуація, коли коментувати абсолютно нічого, в силу повної відсутності реальних аргументів чи інформації.
Релігійний фанатизм в чистому вигляді.
ЦитатаЩоб я сповз з SysV на BSD-style? Знущаєтесь?У мене абсолютно протилежна думка
Щоб я сповз з SysV на BSD-style? Знущаєтесь?
Слака на distrowatch займає 9-е місце и це про щось вже говорить.
Я знайомився з BSDStyle на FreeBSD-ці 4-ій.
На Слаку переліз бо не люблю rpm(його залежності) & SysV(там все запутано) и мені подобається її консервативність. Слака гарна своєю простотою
РПМ розрулує залежності не погано, але яким чином? Я вже не памятаю що я ставив(якийсь відео плеєр), але ці залежності потянули MySQL бо там була та бібліотека що необхідна для роботи плеєра
Слаку треба поважати хочаб за те що вона найстаріша за всі дистри, що иснують на даний час
Ну то й не коментуйте, якщо не маєте ані того, ані того. :-]Втім, поважаю. Вміти сказати, що сказати нема чого -- це дуже рідкісне вміння.
Шуткуєте, залізки з байтиками не варті емоцій :-)Люди -- варті, от вас й шкода.
Втім, Вас -- ще не так (бо кожен божеволіє по-своєму -- до ALT в мене достатньо претензій, щоб регулярно дивуватись, а що я тут роблю; втім, навкруги виявляється не краще).
Хлопчиків, яким впарили, що слака рулєз -- отих шкода.
PS: нам потрібні дві людини. Ні, не слакваристи. У Києві. Пишіть.