Я запропонував керівництву замінити на наших комп'ютерах операційну систему Windows на Linux. Під Linux працює багато звичайних програм, але при цьому він безкоштовний
Купівля такого програмного забезпечення, можливо, спочатку видасться вигідною справою, але користуватися ним – великий ризик: у будь-яку хвилину можуть зникнути важливі дані, відбутися збій в роботі і завжди є загроза безпеці інформації
"Купівля такого програмного забезпечення, можливо, спочатку видасться вигідною справою, але користуватися ним – великий ризик: у будь-яку хвилину можуть зникнути важливі дані, відбутися збій в роботі і завжди є загроза безпеці інформації", – говорить менеджер з легалізації ПЗ компанії "Майкрософт Україна" Євген Созанський.
Дякую за посилання на газету - досить цiкава ! Але ще на зрозумiв чи вона (газета) права чи лiва чи зелена чи жовта чи блакитна чи помаранчева ? :-/
А взагалі, замінити вінду на лінукс в компаніях складніше від магазинчику - це теж геморрой і гроші.
Наприклад, в тих же супермаркетах ПЗ під яку вісь іде?
Так само з 1С, різними CRM/ERP системами етс...,,
А от універсистети й наукові установи - цілком собі це можуть дозволити. Але поки що не поспішають.
Я вже втомився пояснювати. Може є хтось, хто там зареєстрований, й зможе пояснити автору
Яка гидота... Самі ж народ підсадили, а тепер будуть стягувати штрафи, а то й саджати. Чекаємо української "справи Поносова"?
Але штрафи - треба. Великі. Щоб почали рахувати гроші, а тоді вирішувати - чи мігрувати до ВПЗ чи викласти грошенята дядку Біллу. Щоб на виробництві піратствувати стало невигідно (на домашніх ПК будут завжди, тут без перспектив).
Сподіваюся, що пан kaktuse знайде час розповісти трошки детальніше про спілкування з українською службою підтримки компанії Micro$oft, куди він звернувся з приводу, е..., не зовсім коректної роботи Vista (купленої разом з ноутом). З приватної розмови я зрозумів, що там йому особливо не старалися допомогти.