Ой, Прапор, це чого пана так шляки трафляють? Та ви розслабтесь, житя прекрасне й без реліґії. Чесно-чесно. Зручним в плані внутрішньої інтеґрації софта, а не цяцьок, пимпочок та пукавочок типу компіза, берила... Та-й я про це вже якось писав...
Може й так. Але Linux на десктопах я не бачу. Нажаль. Й навіть не треба бути повним дурнем, щоби зрозуміти що цього явище не буде ще найближчих 5 років як мінімум.
Он як. А в мене не Nokia 6680 (очевидно я — ламер)... А те що є, воно ніяк не працює я мені треба (щоправда, під Linux). Й у якості кардрідера не використовую (у якості сканера теж ні). Тільки в якості телефона й фотоапарата (я таки справді ламер)...
Ви хочете сказати, що Evolution у KDE у вас виглядає абсолютно однаково, а не як alien зі світу GNOME? Я вам відверто не вірю.
Зробіть добре конструктивне діло: зліпіть мені скріншот й викладіть на обозрєніє, а то дуже мене зацікавило те, про що ви говорите. Будь-ласка запустіть KMail та відкрийте там стандартний діалог якийсь, наприклад "Open...". Рядом запустіть Evolution й зробіть те саме. Відкрийте також якийсь Tk фейс. Помістіть це все на один шот рядом й дайте подивитись як все це виглядає.
Потім я зачну задавати ще більше дурнувасті ламерські запитання про всяку синхронізацію неюзабельних iPod-ів які ніхто не використовує та покупку музики в онлайні, але це потім. Спочатку скріншот. Справді дуже цікаво.
Та його історію ми-то знаємо. От поки що там дуже туго з виліченням хронічного захворювання прямої кишки, хворобою одеських портових вантажників, того контингенту людей, що змушений тягати величезні вантажі, і, не витримуючи щоденних перевантажень, запивати своє гірке життя горілкою… *топіт черевиків від тікаючого BM*
Ну я-ж вас вроді бидлом не обзивав, навіщо-ж такую жєсть про себе...
Не зрозумів запитання ні морфологічно, ні стилістично, ні логічно, ні функціонально, ні як клас. Прапор, не куріть галюцинативні цигарки, коли з дурненькими школяриками розмовляєте. Мене Linux вже давно притягує, років 10... Але десктоп під KDE 1.0 значно кращий навіть сьогодні, ніж отой теперішній невдалий клон вінди...
Нє, я ще школярик. От коли навчусь, то вернусь на ваш хутір в поле й розкажу.
Звичайно. Ви собі запустіть в Linux всі зразу: KOffice, OpenOffice.org, Gnome Office, MS Office та iWorks 08. А, ще Siag такий є, теж юзав його років 7 тому назад... Й порівняйте між собою... Це-ж не проблема, правда? 8-)
Сумісність форматів? Відколи це MS Office відкриває ODF? Але-ж ODFу недовго лишилось жити...
Ну з цим я згоден звичайно. Просто людина тут говорила про MS Office 2003... Але-ж той факт що зручний OpenOffice.org не вміє те, що вміє Excel 2003 й падає так часто навіть коли стираєш деякі макроси... то це теж працювати неможливо.
OK, злісний флудер, не злись. При нервуванні може й аборт трапитись.
Все, роблю зі своєї Мотороли iPhone
Особисто мені кортить щоб того моменту не настало зовсім - не маю бажання пояснювати чому треба робити так, а не інакше, і куди поділась кнопка "Пуск" з консолі.
BM, от ви і скотились до банального флейму.
і ще щодо стандартів. Вікно «відкриття» файла виглядає однаково в усіх програмах. Тільки не з т. зору «однаковості» за ВМ, а в сенсі функціональному — ці вікна у всіх програмах абсолютно однотипні.
Цитата: noddeat від 2007-11-06 23:25:33BM, от ви і скотились до банального флейму.На жаль так. Бо він правий в усіх основних тезах. А у відповідь отримав придирки і софістичну підміну понять.
На жаль так. Бо він правий в усіх основних тезах. А у відповідь отримав придирки і софістичну підміну понять. Тут важко не закипіти. Ось Ви, наприклад, останнє, що написали:
Ви самі зрозуміли власну думку? В зацитованому чорним по білому написано, що зовнішній вигляд еквівалентний функціональній подібності. Що є просто нісенітницею. Це все одно, що сказати: всі чайники однаково теплі; тільки не з т. зору «теплоти» за ВМ, а в сенсі конструктивному — у них однакові за призначенням деталі.
Цитата: noddeat від 2007-11-06 23:25:33BM, от ви і скотились до банального флейму.На жаль так. Бо він правий в усіх основних тезах. А у відповідь отримав придирки і софістичну підміну понять. Тут важко не закипіти.