щось мені не подобається, що лінукс поширюється масово переважно в тоталітарних країнах. От в Росії почали гайки закручувати — і там лінукс з’явився. Хоча, от в найдемократічнішій країні світу Нідерландах, теж ніби впроваджують.
Кроме того, будет и четвертый вариант — «Терминал-Сервер» — для ПК, объем оперативной памяти которых не превышает 64 МБ. «Таких компьютеров еще очень много в Татарстане и Перми», — говорит Новодворский.
В Україні влада (у т.ч. особисто Ющенко та Тимошенко) була досить в курсі того, що є вільне ПЗ.
Ми ж ракети порізали з великого розуму.
я в це не вірю. Що вони усвідолюють, що це таке і нащо потрібне. Здається, вони навіть комп’ютером не користуються.
А нащо вам конкретно ракети? Ми ж, слава богу, не «третій Рим». Ще б армію розпустити до необхідного мінімумуму. Ψ!
Ух ти... Менш ніж на тиждень від мережі відлучився, а тут вже нацпол в повній профіль
ЦитатаВ Україні влада (у т.ч. особисто Ющенко та Тимошенко) була досить в курсі того, що є вільне ПЗ. я в це не вірю. Що вони усвідолюють, що це таке і нащо потрібне. Здається, вони навіть комп’ютером не користуються.
ЦитатаМи ж ракети порізали з великого розуму.А нащо вам конкретно ракети? Ми ж, слава богу, не «третій Рим». Ще б армію розпустити до необхідного мінімумуму.
А "тернопільський курс" пана Валерія Шелеста
А "тернопільський курс" пана Валерія Шелеста (стверджений в МінОбрази) доступний тут. Беріть на здоров'я