Такий влаштує?
ЦитатаТакий влаштує?за посиланням — Дельфін. Я питав про Конкерор. В дельфіні, судячи зі скріншотів, проблему вирішено.
А по суті, ну що такого зробив бідолашний автор, що написав про Конкерор, а не Наутілус, і жодного разу не похвалив ҐНОМЕ?
Файловий менеджер, повинен бути файловим менеджером, а не комбайном на всі випадки життя та смерті, причому кожну функціональність виконує досить таки вбого. Або коротше: на кожний клас задач - своя програма. Робота з локальною файловою системою і з веб/мережами - зовсім різні задачі. Правда, колись підтримка протоколів типу smb:// була потрібною, але тепер існує набагато елегантніше рішення - FUSE. Тут вам і samba, і ftp, і ssh...
Мені ж графічний FM потрібен тільки для однієї мети - вибирати по величезних тумбах, яке кіно подивитись. По великому рахунку це - єдина корисна функціональність, унікальна для графічних FM. З нею прекрасно справляється Thunar. Поки не зробили Thunar, справлявся rox.
І останнє. Я справді зараз дуже злий і плююсь отрутою(С. Є.)
Далі. В мене з головою ще не настільки погано, щоб відчувати якісь емоції до... е-е-е... купки байтиків( (с) gvy). А от кодерів з кривими руками і кулею в голові, так само як і їхні творіння, критикувати вважаю за необхідне=) Інструмент вибирають по задачах, а якщо задач, з якими він справляється добре, нема - тоді навіщо він потрібен?І останнє. Я справді зараз дуже злий і плююсь ядом=))
Рішення елегантне, але трохи не те. Хоча для smb існує smb4k та подібні.
Хм... я чомусь надаю перевагу назвам файлів.....
... виробленою з мозку професора Фройда
Для FTP дуже зручно користуватись mc.
[Пане злий, а де можна зацінити творіння класних пацанів без кулі у голові, але з гарячим серцем і холодним мозоком (бажано не замороженим)?
Зокрема, якщо Ви не проти, Ваші?
ЦитатаДля FTP дуже зручно користуватись mc.для ssh (тобто sftp) теж. а scp залишу тру-джедаям. А ще sshfs рулить.
Зустрічне нескромне питання. А ваші? Я знайшов досить багато перекладів зроблених вами - явно більше, ніж робив я (дякую, до речі). А крім перекладів?
непатрикоугодної Mandriva
Ні чорта не пишу не для власного користування (я — науковець, а не програміст, програмую лише для вдоволення власної цікавості у механіці руйнування), не критикую жодної програми (всі програми майже однаково досконалі, якщо їх можна зібрати компіляторами моєї непатрикоугодної Mandriva). Дуже люблю KDE, тому іноді неадекватно сприймаю критику на його адресу.
Цитата: yurchor від 2007-12-11 23:48:13непатрикоугодної MandrivaЦікаво, а чи можна вважати патрикоугодним Debian
Якийсь Ви, пане Куулуу, останнім часом злий.
Як Ви щодо цього шедевру гномобудування (симбіоз календаря і файлового браузера з замітками)?
А то отой й їздимо на комбайнах до сих пір по Хрещатику.