Багато хто помилково вважає, що Дельфіна створено для заміни Конкерора, який, до речі, має бути доповненням до нього. Дельфін, як і Конкерор, використовує засоби KIO slaves для керування локальними та віддаленими присторями, однак не буде використовуватися для показу веб-сторінок.
Стоп-стоп, повний назад. Хіба ж в четвертих кедах його, як файловий менеджер, не заміняють на Dolphin, і лишають функції тільки веб-бровзера (як воно, власне, і треба було робити з самого початку)? Навіщо вкотре описувати, вже можна впевнено сказати, застарілу функціональність?
щодо того, як воно, власне, і треба було робити з самого початку --- не варто бути таким категоричним, скільки користувачів -- стільки (бодай теоретично) і думок на цю тему: комусь зручно, комусь не дуже, а хтось, можливо, і не починав звикати =/
Цитата: tivasyk від 2007-12-11 12:52:37щодо того, як воно, власне, і треба було робити з самого початку --- не варто бути таким категоричним, скільки користувачів -- стільки (бодай теоретично) і думок на цю тему: комусь зручно, комусь не дуже, а хтось, можливо, і не починав звикати =/В мене зараз немає жодного бажання починати черговий флейм на тему стандартів. Скажу лише, що замість робити перефайлменеджер-недобровзер, краще зробити окремо файловий менеджер і бровзер. На щастя, не тільки я так думаю.
як у цьому комбайні зробити тумби нормального розміру?
Цитата: noddeat від 2007-12-10 22:34:53як у цьому комбайні зробити тумби нормального розміру? А що таке тумби? Я такі тільки меблі знаю.
Цитата: Campana від 2007-12-11 19:40:47Цитата: noddeat від 2007-12-10 22:34:53як у цьому комбайні зробити тумби нормального розміру? А що таке тумби? Я такі тільки меблі знаю.thumbnails. варіант «мініатюра», що пропонує dict@LOU, мені щось не подобається.
Якийсь Ви, пане Куулуу, останнім часом злий.
Як Ви щодо цього шедевру гномобудування (симбіоз календаря і файлового браузера з замітками)?
Цитата: yurchor від 2007-12-11 15:05:06Якийсь Ви, пане Куулуу, останнім часом злий.Дружня вам моя порада - не варто перекручувати ніки модераторів. Конкретно Ктулху до цього ставиться доволі боляче. І я його розумію й підтримую.Цитата: yurchor від 2007-12-11 15:05:06Як Ви щодо цього шедевру гномобудування (симбіоз календаря і файлового браузера з замітками)?Раз воно таке є - значить комусь потрібне.
У вікіпедії кажуть, що Лавкрафт саме так і хотів щоб вимовляли ім’я його героя...
P.S. Завжди дивувало, чому гномери лізуть у теми про KDE? Щоб поділитися конструктивною критикою та похвалитися бездоганним Nautilus?
А де можна подивитись стандарт "нормального розміру"? Чи він закритий для усіх негномерів?
ЦитатаА де можна подивитись стандарт "нормального розміру"? Чи він закритий для усіх негномерів?в ідеалі — довільний розмір, що задає користувач. А не в ідеалі — читабельний. Яка мені користь від тумбів, якщо я не можу розгледіти, що на них зображено. От я і запитав, чи можна розмір тумбів збільшити?