грубо кажучи, претензія Ктулху:KDE4 повинно містити в собі KDE3+додаткові фічі. Наразі KDE4 не має жодного стосунку до KDE3.
GNOME 2.0? Fedora Core? OpenSuSe?
Enlightenment 16.9999? XFCE4?
Хто слатиме баґрепорти? Всі хочуть сидіти на дивані і хрумкати попкорн? У перекладах повно лакун, а ніхто і пальцем не поворушить! "Неюзабельно і все"!
Цитата: noddeat від 2008-01-11 18:48:39грубо кажучи, претензія Ктулху:KDE4 повинно містити в собі KDE3+додаткові фічі. Наразі KDE4 не має жодного стосунку до KDE3. Грубо кажучи головна претензія: це не можна називати релізом. Власне, я такої саме думки.
Відчуття дуже подвійні, З одного боку ряд покращень. Особливо тішить легкість роботи, Тобто легкість самих кедів.
Якщо говорити про корпоративного користувача, яким є я, то до того, як буде добре відтестовано Kontact і koffice варто забути про просування Кедів #4 в корпоративному середовищі.
Зустрічне питання. Скільки ви вже переклали і багрепортів про четверті кеди відіслали? На які вже була реакція? Яка? Хоча про які переклади там може бути мова, інтерфейс ще допилювати і допилювати, а з ним і повідомлення...
Enlightenment 16.9999? XFCE4? І те, і друге - мимо каси. З різних причин. Перше ніяк не доведуть до остаточного релізу, бо розробники ще бачать купу проблем, які слід вирішити, і не хочуть віддавати сирий продукт - ситуація, прямо протилежна сабжу.
Задача дійсно складна, але ніяк не унікальна і цілком реалізовувана. Поки що я результату роботи, адекватного номеру релізу, не бачу.
Вам це нічого не нагадує?
Я не деякі поважні пани з холодною головою, але вихвалятися не буду (багато).
ЦитатаEnlightenment 16.9999? XFCE4? І те, і друге - мимо каси. З різних причин. Перше ніяк не доведуть до остаточного релізу, бо розробники ще бачать купу проблем, які слід вирішити, і не хочуть віддавати сирий продукт - ситуація, прямо протилежна сабжу. ЦитатаЗадача дійсно складна, але ніяк не унікальна і цілком реалізовувана. Поки що я результату роботи, адекватного номеру релізу, не бачу.
Цитата: Cthulhu від 2008-01-11 18:29:03Вам це нічого не нагадує?YaBB 2.2.
У першому скріншоті шрифти не читабельні, хоча думаю ніякий ґном від того не спасе і взагалі не робоча там обстанівка..більше того напишу -- безлад.
Трохи вони криво замутили, але думаю, що основний акцент був не на цьому, тому все буде виправлено, в будь-якому разі це тимчасово.
В якому дистрибутиві вам пропонують KDE4 за замовчуванням, що ви всі так на нього накинулись?
... Це все ж таки реліз. Як був релізом KDE 3.0, як був релізом linux 2.6.0, але ны тим ні іншим користуватись не можна було. ...це слід розглядати як реліз для розробиків, які будуть портувати свої програми під це все щастя.
Як був релізом KDE 3.0, як був релізом linux 2.6.0, але ны тим ні іншим користуватись не можна було.
Як правильно зауважили на opennet.ru, це слід розглядати як реліз для розробиків, які будуть портувати свої програми під це все щастя.